2821
2789
عنوان

کدوم بهتره؟🤔

125 بازدید | 18 پست

سلام شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین.با توجه به اینکه همیشه تو خونه ویلایی و بزرگ زندگی کردین و عاشق گل و گیاه و این چیزا هستین.یه خونه بزرگ در حده ۴۰۰ متر توی یک شهر کوچیک پر از فضول و کنار مادرشوهر رو انتخاب میکردین یا یه خونه آپارتمانی در حده ۱۰۰ متر توی شهر بزرگ و با امکانات بیشتر یا یه خونه ویلایی کوچیک توی شهر دیگه .کدوم بهتره؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

اینم بگم تا حالا توی آپارتمان زندگی نکردم اصلا.میتونم تحمل کنم یا پشیمون میشم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه خونه ی ویلایی توی یه شهر دیگه

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

زندگی با خانواده ها رو انتخاب نمیکردم ،نه خانواده خودم و نه خانواده همسرم

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉

گزینه ۲

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اپارتمان ۱۰۰ متر

خیلی میترسم که دوام نیارم.یا اینکه همه بهم زخم زبون بزنن که چرا خونه به اون بزرگی رو ول کردی و رفتی توی آپارتمان

همینو انتخاب کن.فضولا آرامشتو بهم میریزن 

۸ ساله آرامش ندارم خصوصا از جانب مادرشوهرم.

خیلی میترسم که دوام نیارم.یا اینکه همه بهم زخم زبون بزنن که چرا خونه به اون بزرگی رو ول کردی و رفتی ...

زخم زبون بزنن آدم دلش میشکنه اما زندگیش توی آرامشه 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز