2777
2789

والا من نگرفتم دوست دارم بدونم کسایی که دچار شدن الان واقعا نجات پیدا کردن که جواب بدن یا اونایی که گرفتن الان روبه راهن که بتونن اینجا جواب بدن؟! حالا اطرافیانشون بیان بگن بازم منطقیه

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دایی وزندایی و پسردایی هام گرفتن الان خوبن ولی یه فامیلاشون بدحاله

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
داداشم  نزدیک ی هفتس تب داره سرفه داره خلط هم داره سردرد داره امروز میگفت  خلطم سیاه شده&n ...

انشالا زود خوب شه ظاهرا علائمش برای هر کس یه طوریه فقط میدونم همه دیر یا زود میگیرن خدا کمکمون کنه

داداشم  نزدیک ی هفتس تب داره سرفه داره خلط هم داره سردرد داره امروز میگفت  خلطم سیاه شده&n ...

تندتند مایعات بهش بده بخصوص آب سیب وآب پرتغال خوبه

تویه اتاق نگهش دارید سوپ مرغ عالیه وبایددکترهم بره دارومیدن براش ترس نداره کرونا اگه بترسی میکشتت

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
اگر کرونا گرفته باشه ماهم میگیریم 

میدونی یه کارشناس میگفت گاهی برای بعضیا اینقد خفیفه که خودشونم متوجه نمیشن کرونا گرفتن و خوب شدن!!!! بعد اگه ازمایش خون بدن میبینن تو خونشون پادزهرش هست!

همیشه هم اینطور نیست اگه کامل تو یه اتاق بمونه و مسائل بهداشتی رعایت کنه ممکنه بقیه نگیرن