2777
2789
عنوان

مهریه

154 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۱۸سالمه و به تازگی عقد کردم اعصابم از دست خودم خورده اخه از همین اول خانوادم دارن برام تصمیم میگیرن من دوست داشتم مهریه ام ۱۴تا باشه از قبل با همسرم حرف زده بودیم ولی وقتی تو جلسه از من نظر خواستن نتونسم بگم دوس دارم مهریه ام ۱۴تا باشه گفتم هر چی پدرم بگه انقد بی عرضه ام ک اصلا از زنده بودنم پشیمونم

خوب کردی گفتی هرچی پدرم بگه. زندگی به اون لطافتی که تو فکر میکنی نیست. بزار بزرگترهات کارشون رو بکنن. مطمعا باش اونا بهترینها رو برات میخوان

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون بهتر نظرتو نگفتی معلومه حسابی خامی 14 سکه دوره حالا چیه مهریه پشتوانه ژن هست انشأالله همیشه خوشبخت باشید اما خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد  14  سکه چیه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
همون بهتر نظرتو نگفتی معلومه حسابی خامی 14 سکه دوره حالا چیه مهریه پشتوانه ژن هست انشأالله همیشه خوش ...

وااا چرا,منم مهریه ام14تاست ولی الان چندساله راضیم از زندگیم چوچ معیارم اینهانبود وقبول دارم اگرزندگی بدباشه وکاردبه استخون رسیده باشه همه رو ول میکنه ادم میره

هنوز خیلی خامی دختر .مرد خوب خوبترینشم بازم اطمینانی به خوب بودن فرداش نیست.چهارده تا عملا یعنی هیچی اشتباه داری میکنی مهریه تو بسپار به خود بابات.مبادا جلو شوهرت غر بزنی به بابات یا پشت سر بابات بگی نظرش با تو یکسان نیست.جلو شوهرت باباتو ببر بالا که حساب ببره ازش اینجوری همیشه عزیزی‌ حرفیم رد بگو هرچی پدرم صلاح بدونه

یهو دیدی خوردمت😏
وااا چرا,منم مهریه ام14تاست ولی الان چندساله راضیم از زندگیم چوچ معیارم اینهانبود وقبول دارم اگرزندگ ...

بله عزیزم میدونم چی میگی من خودم معیارم مهریه نیست اما اطرافم دیدم الان جاریم داره طلاق میگیره دیشب زنگ زدم مادرشوهرم میگقه تو بزرگی کن برو خونه بابا ش با جاری حرف بزن شاید آشتی کنن میگه بمیرم هم نمیرم میدونم مادرشوهر باعث طلاق شون هست اما چه میشه کرد خب اگه مهریه اش کم بود الان سریع مهریه شو جور میکردن طلاق میدادن چی بگم بعضی وقتا بقیه تو زندگی دیگران جدایی میندازن

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
بله عزیزم میدونم چی میگی من خودم معیارم مهریه نیست اما اطرافم دیدم الان جاریم داره طلاق میگیره دیشب ...

اره اونم هست دیگه ولی وقتی مردبی عرضه باشه ماجرا همین بهترنمیشه اول کارمشکل ازخودطرف میشه که دیگری بخودش جرات میده .

اره اونم هست دیگه ولی وقتی مردبی عرضه باشه ماجرا همین بهترنمیشه اول کارمشکل ازخودطرف میشه که دیگری ب ...

اما امان از اطرافیان من خانواده شوهر رو میشناسم اینقدر در حقمون ظلم کردن اما از شهرشون اومدیم چون احترامشون رو داریم خودشون رو زدن نفهمی در حدیگه تا مادرشوهرم دستش درد میگیره پسرهای دیگه کنارش هستن نصف شب زنگ میزنه شوهرم 80 کیلومتر راه بره بهر دنبالش بیاردش دکتر درحالیکه برادرشوهرام خونه شون کنار خونه مادرشوهر هست ماشینم دارن من بخاطر شوهرم چی ی نمیگم اما همه مثل من نیستن جوابشو میدن ما رو ساده گیر آورده

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

عزیزم حقیقت اینه که شما وقت ازدواجت نبود 

جون حتی الان نمیتونی برای مهریه ات تصمیم بگیری و اونایی که دارن شوهرت میدن باید تصمیم بگیرن

شما که میخواستی نظر خودت باشه باید اول مستقل میشدی هم از نظر تفکر هم مالی هم شخصیتی

مهریه من یک سکه است و بخاطر اینه که من اول بالغ اجتماعی شدم بعد ازدواج کردم

مهریه رو اونی تعیین میکنه که خدای نکرده طلاق گرفتیرباید هزینه ات رو بده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم از مهریه خوشم نمیاد ، حسه خوبی بهم نمیده 

پامو کردم تو یه کفش که بیشتر از ۱۴ تا نمیخوام ، خانوادم به سختی کوتاه اومدن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...