18سال دارم و ساکن تهران هستم..خواستگاری دارم که ساکن سنندج(کردستان) هستند..و24سال دارن..از لحاظ مسعولیت پزیری و ویژگی های مثبتی که هرمرد نیاز داره نقصی نداره..از لحاظ مالی هم مشکلی ندارن(از لحاط عاطفی هم به شدت وابسته و عاشقیم)..و خودم هم به گفته اطرافیان..عاقل تر از سنم هستم..اما تجربه دوستان رو میخواستم بدونم..ازدواج درسن پایین..و ساکن شدن و زندگی کردن تو یه شهر دیگه..چه مشکلاتی رو ایجاد میکنه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منکه تو یه کشوره دیگه زندگی میکنم از نظره من خیلی سخته هر لحظه و هر ساعت دلم میخواد ایران باشم پیشه خانوادم ولی اینم بگم که کنار شوهرم بودن ارزشش رو داره
مامانش خیلی گیره..ازوقتی باهم دوست بودیم منوشماخت مامانشو ازونموقع هی عروسم عروسم و ستاره جانو عزیزمو فلانو..درطول هفته یکی دوبارم زنگ میزنه باهام حرف میزنه😐..تودوران دوستیمونم یکی دوبار با سروش و من اومد بیرونو..هربار یه هدیه..من از ادمی که میچسبه و محبت خارج از تعادل میکنه بدم میاد!