2777
2789

بیاین با یه دید دیگه ب زندگی نگاه کنیم...

مگه ما آدما چندبار فرصت زندگی داریم؟

مگه چندسال قراره عمر کنیم؟

ببین الان ب این سن ک رسیدیم انگار یه بشکن زدن بوده!بقیه روزامونم تا چشم روهم بزاریم تموم میشه و میررره...چندسال پیش بخاطر یه مشکلی خیلییی غصه خوردیم و بخاطرش به مردن هم فک کردیم اما الان اصلا دیگ برامون مهمه؟دیگ ب دردش فک میکنیم؟نه..پس بخاطر مشکلات الانتم غصه نخور چون چند ماه یا چند سال دیگ اصلاااا برات اهمیت نداره و ممکنه کلیم بهش بخدی!

هرروزمون رو داریم میگذرونیم برا اینک ب خوشبختی برسیم دریغ ازاینک این روزایی ک دارن میرن همون خوشبختی و جوونیمونه...ب ثانیه شمار ساعت نگاه کن،نگاه کردی؟؟اون ثانیه ای ک رفت دیگه هیچوووقت برنمیگرده...ما فرصت خیلی کمی برا زندگی و نفس کشیدن داریم پس بیاین برا خودمون ارزش قاعل باشیم و خوب زندگی کنیم...چه اهمیتی داره ک قدت بلنده یا کوتاه؟چ فرقی داره پوستت سفیده یا سبزه؟؟مگ مهمه چاقی یا لاغر؟؟؟بخدا وقتی مهرت به دل یکی بشینه اصلااا اهمیت نداره

این ذات خوب ادماس ک باقی میمونه

ی جور زندگی کنیم ک وقتی مردیم همه بگن روحش شاد.بعضی وقتا در لحظه شاکی میشیم ازاینک چرا خدا اون چیزی رو ک خواستیم بهمون نداده اما ی اتفاقی میوفته ک روزی هزااار بار خداروشکر میکنیم ک بهتر بهمون ندادش پس سخت نگیر زیاد!

پس سعی کن حال دلت همییییشه خوش باشه و نیمه پرلیوانو ببینی

امیدوارم اونجور ک دوس دارین زندگی کنین❤

واقعا میشه تو این دنیای پر تنش انقد ریلکس بود؟کاش میشد

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
وقتی ما میخاییم اون نمیخاد .. وقتی همه چی جوره ما دیگه نمیخایم دیگه حسش نداریم...

نزارفکرای منفی ذهنتو بگیره

حال خوب و بد ادما دست خودشونه

خودت میتونی سرنوشتتو عوض کنی