2821
2789
عنوان

بچه کجایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 80 پست
😍😍😍

😘😘😘

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😍😍😍عاالیه اصن

❤❤❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ن عزیزم کجا گفتم خودمم😂 مینا حیدری شاخ اینستا

نه شما نگفتی من خودم پرسیدم همینجوری..هزارالله اکبر به چشم و لباش ..چقد خوشگله فرم لباش و چشاش

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
یزد جای دیدنی:کوه ارنان   توروستای خودمونه  سوغات : باقلوا   قطاب   پشششمک &nb ...

اومدیم خدمتوون😍😍😍ی شهر خوشگل تمیز با فرهنگ مومن😉👌

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔
اومدیم خدمتوون😍😍😍ی شهر خوشگل تمیز با فرهنگ مومن😉👌

مرسی ازلطفتون 

بازم بیایددلمون خش مشه  ❤❤

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عه آره الان یادم اومد خدا نکنه دور از جونت راستی همه جا باز شده میتونی بیای ماسکو دستکش بزن بیا برا ...

ای جااااااانم😍😍😍😍😍😍شلوغه؟

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔
ای جااااااانم😍😍😍😍😍😍شلوغه؟

امروز رفتیم دکتر آره والا شلوغ بود امیری 

مرکزی هم رفتم خیلی شلوغ نبود بیشتر سمت چهارراه امیری شلوغه بازارم از 9 صبحه تا 8 شب

ما آبادانیا   
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش