پس کی نمیزاره اینارو مادر داماد باید بگه که تهیه کنن
مادرشوهرم اصلا بروی خودس نمیارع پدرسوهرمم همینطور سوهرمم نداره بیجاره وضع اونا خوبه ها ماشالله ولی حتی ی انگشتر برام نخرید خب منم ناراحت میسم من تحصیل کرده ام موقعیت اجتماعی دارم از تموم عروسای فامیلتون سر ترم ولی انگار نه انگار
وضعشون توپه. تازه فقط واسه عقدشه. واسه عروسیش دوباره میره جدا میخره 😥 منم هی حرص میخورم
تو بگو طلاهای برام خریده مامانم برای اینه ک بفروشه جهیزیه بخره منم همین کار کردم حتما مجبور کن برات طلا بخرن من ک بعد عروسی هم رفتم دوتا النگو خریدم گفتن لااقل شیش تا بشن مامانمم سر عروسی دوتا بهم داد شدن 8 تا طلا برای زن واجبه به نظر من
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
کادو سر عقدی کل خانواده شوهرم اندازه کادو مامانم بود 😂 عیدم مادرشوهرم میگفت پسرام هر چی دارن از صدقه سر طلاهایی هست که من تو عقد بهشون میدادم ولی خو کوفتم به من ندادن ده روز دیگه سالگرد عقدمه هزارتومنم کمک شوهرم نمیکنن که اونم به جهنم سر عروسی بخواد صداشون در بیاد در لحظه خفه شون میکنم فقططططط واسه اینکه فرق گذاشتن
تو بگو طلاهای برام خریده مامانم برای اینه ک بفروشه جهیزیه بخره منم همین کار کردم حتما مجبور کن برات ...
آره اصلا یعنی چی. مرد وظیفشه طلا بیاره. حالا من گفتم نمیخاد مثل نامزد خواهرت بری 150 میلیون طلا برام بگیری. در حد معمول کافیه. ولی این طلاها مال خودمه نمیشه ک بگن چون طلا داری دیگه نمیخریم برات.
اخیییی 😂😂😂 تو خوبی دیگه تا عروسی نکردی هر چقدر میتونی ازشون بگیر که بعدا حرص نخوری ناراحتیش تا ه ...
من و شوهرم هیچی نداشتیم ولی خدا رو شکر هر روز داریم پیشرفت میکنیم و میدونم که واسه عروسی محتاج پولشون نمیشم اما خودشونو خوب نشون دادن☹️ همین الآنم رو دلم هست که خواهر برادر هاش به خودشون زحمت ندادن که دعوتمون کنن، که افتضاح ترین کادو ها رو دادن در صورتی که مشکل مالی ندارن و هیچعید و مناسبتی رو به رو خودشون نکشیدن ولی خوب هر کُنشی یه واکنشی داره به موقعش