2777
2789
پس کی نمیزاره اینارو مادر داماد باید بگه که تهیه کنن

مادرشوهرم اصلا بروی خودس نمیارع پدرسوهرمم همینطور سوهرمم نداره بیجاره وضع اونا خوبه ها ماشالله ولی حتی ی انگشتر برام نخرید خب منم ناراحت میسم من تحصیل کرده ام موقعیت اجتماعی دارم از تموم عروسای فامیلتون سر ترم ولی انگار نه انگار 

تو فامیل ما انگاری اصلا نیاوردن... سرویس خییلی زشت وقدیمی بود خودشون خریدن... من کلی جهیزیه داشتم ما ...

واااای این حرفشون آدمو دیوونه میکنه یعنی چی خودش طلا داره. منم نامزدم میگه خودت طلا داری دیگه نمیخای !!!! 

حالا خواهر خودش امروز با نامزدش رفته 150 میلیون طلا یه جا خریده 15 میلیون هم لباس خریده !!!!!!!! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای این حرفشون آدمو دیوونه میکنه یعنی چی خودش طلا داره. منم نامزدم میگه خودت طلا داری دیگه نمیخای ...

15 ملیون لباس دیگه چی خریده مگه عقده دارن؟منم خیلی زورم گرفت از این رفتارشون

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
15 ملیون لباس دیگه چی خریده مگه عقده دارن؟منم خیلی زورم گرفت از این رفتارشون

وضعشون توپه. تازه فقط واسه عقدشه. واسه عروسیش دوباره میره جدا میخره 😥 منم هی حرص میخورم 

وضعشون توپه. تازه فقط واسه عقدشه. واسه عروسیش دوباره میره جدا میخره 😥 منم هی حرص میخورم 

تو بگو طلاهای برام خریده مامانم برای اینه ک بفروشه جهیزیه بخره منم همین کار کردم حتما مجبور کن برات طلا بخرن من ک بعد عروسی هم رفتم دوتا النگو خریدم گفتن لااقل شیش تا بشن مامانمم سر عروسی دوتا بهم داد شدن 8 تا طلا برای زن واجبه به نظر من

کادو سر عقدی کل خانواده شوهرم اندازه کادو مامانم بود 😂 عیدم مادرشوهرم می‌گفت پسرام هر چی دارن از صدقه سر طلاهایی هست که من تو عقد بهشون میدادم ولی خو کوفتم به من ندادن ده روز دیگه سالگرد عقدمه هزارتومنم کمک شوهرم نمیکنن که اونم به جهنم سر عروسی بخواد صداشون در بیاد در لحظه خفه شون میکنم فقططططط واسه اینکه فرق گذاشتن

تو بگو طلاهای برام خریده مامانم برای اینه ک بفروشه جهیزیه بخره منم همین کار کردم حتما مجبور کن برات ...

آره اصلا یعنی چی. مرد وظیفشه طلا بیاره. حالا من گفتم نمیخاد مثل نامزد خواهرت بری 150 میلیون طلا برام بگیری. در حد معمول کافیه. ولی این طلاها مال خودمه نمیشه ک بگن چون طلا داری دیگه نمیخریم برات. 

آره همین خوبه بش میگم واسه جهازمه 

کادو سر عقدی کل خانواده شوهرم اندازه کادو مامانم بود 😂 عیدم مادرشوهرم می‌گفت پسرام هر چی دارن از صد ...

اخیییی 😂😂😂

تو خوبی دیگه تا عروسی نکردی هر چقدر میتونی ازشون بگیر که بعدا حرص نخوری ناراحتیش تا همیشه باهات هست 

آره اصلا یعنی چی. مرد وظیفشه طلا بیاره. حالا من گفتم نمیخاد مثل نامزد خواهرت بری 150 میلیون طلا برام ...

بعدشم در بیار بگو مامانم گفته میخوام بفروشم جهاز بخرم... منم همین کار کردم 

اخیییی 😂😂😂 تو خوبی دیگه تا عروسی نکردی هر چقدر میتونی ازشون بگیر که بعدا حرص نخوری ناراحتیش تا ه ...

من و شوهرم هیچی نداشتیم ولی خدا رو شکر هر روز داریم پیشرفت میکنیم و می‌دونم که واسه عروسی محتاج پولشون نمیشم اما خودشونو خوب نشون دادن⁦☹️⁩ همین الآنم رو دلم هست که خواهر برادر هاش به خودشون زحمت ندادن که دعوتمون کنن، که افتضاح ترین کادو ها رو دادن در صورتی که مشکل مالی ندارن و هیچ‌عید و مناسبتی رو به رو خودشون نکشیدن ولی خوب هر کُنشی یه واکنشی داره به موقعش