2777
2789
دقیقا هیچ وقت فراموش نمیکنم اینکاراشونوو اگر برای زن پسر کوچیکشون بکنن کلا قطع رابطع میکنم ب شوهرمم ...

حق داری من مادر شوهرم خیلی کارا برای خوش انجام ندادن برای همین من عروس اولم هرکاری گفتم نه نگفت تازه از خودشم گذاشت برام مثلا پاگشا پدرشوهر میخواست سکه تمام بده نداشت برو فروختش خودش پول گذاشت روش یه نیم ست خرید میگفت نمیخام عروسم کم داشته باشه از بقیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خوبه دیگه ماشاالله خوب برات آوردن. مبارکت باشه

تو فامیل ما انگاری اصلا نیاوردن... سرویس خییلی زشت وقدیمی بود خودشون خریدن... من کلی جهیزیه داشتم ما رسم مونه هرچی جهاز بیشتر طلا بیشتر من از کل فامیل بیشتر داشتم ولی اونا خودشون زدن با اون راه... چون میگفتن خودش طلا داره اونا رو میاره تو عروسی طلاهاش به چشم میان ولی خب منم اونا رو دادم مامانم چون پرو میشدن اینا... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من جات باشم اصلا رفت و امد نمیکنم منتظرم برای کوچیکه انجام  بدن تا جنگ درست کنم

چیکار کنم . مجبورم رفت و امد کنم . خواهر شوهرام که مقصر نیستن قبلا ازدواج کردن رفتن . 

جاریمم مقصر نیست .

مقصر بابای شوهرمه که الان پیر شده و 83 سالشه .می بگم بهش ؟ 

مادرشوهرمم که هر وقت میرم خونش مثل پروانه دور سرم میچرخع و کلی قربون صدقم میره و نمیزاره کار کنم .

دیگه چیکار کنم مجبورم :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ارزش نداره من از خونه بابام ی سرویس دارم ولی انقذرررر نفمن ک نمیدونن بایذ بخرن برای عروس 

آره میفهمم خیلی ناراحت کنندس واقعا ولی آدم بخواد بهش فکر کنه دیوونه میشه. باید خانواده طرف شعور این کارا رو داشته باشن