2777
2789
۷۰ گرم حدودا  شش تا النگو .انگشتر . حلقه . تکپوش .گردنبند ولی دوسال بعد همه رو فروختم .الان دو ...

البته نا گفته نماند همه رو شوهرم خریده بودا .خانوادش هیچی ندادن

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سرویس آوردن خودشون 23 گرم بود 2 تا النگو خریدن دوتا هم شوهرم بزگر مجبور کردم قبل عروسی خرید. تولدم یه دستبند و گوشواره خرید شوهرم ک خیلی سبک بودن از این ریز ها و گردنبندش رو هم زیر لفظی بهم داد یه عید هم برام یه پلاک آوردن یک گرم بود یه حلقه از اینایی دوتایی هستن خریدن برام. یه نشون هم با سلیقه خودم خریدن. یه انشگتر هم تو دوستی شوهرم خریده بود همونو گرفتن به عنوان مهریه ضیغه دادن بهم... خیلی کم آورد عوضی ها

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
طلا که خرید همسرم .  خانواده شوهرم طلا کادو نیاوردن . فقط پول و پتو و... اوردن. طلاها رو شوهر ...

عین شوهر من‌

خانوادش نمیدونم نقششون چیه 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

عیدی سکه نیم

یلدا سکه نیم

سر عقد یه نیم ست و ساعت

زیر لفظی یه نیم ست 

پاگشا یه نیم ست

سرویس عروسیم 

حلقه عروسی

حلقه نامزدی 

پشت حلقه 

از مشهد اولین بار مادر شوهرم اومد یه نیم ست یاقوت سبز نقره بود البته داد با یه دستبند 

من ۳ سال زیر عقد بودم دوسال یه سالش هم شوهرم یه سنگ جواهر خرید ولی اون موقع نشد رینگ طلا بزنیم مونده 

چقد بد. چرا؟

زیرا.چونکه خیلی بیخیال و بی عارن. 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن