2777
2789
عنوان

اگه یه مرد متاهل بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 81 پست
دقیقا جدیدت متاهلو نمیدونم چه مرگشون شده مخصوصا اینایی که یه سن و سالی ازشون گذشته

یعنی من از بس تو نی نی سایت از خیانت و مردای خیلی بد چه میدونم دعوا و این چیزا شنیدم ترسیدم از ازدواج ک نکنه ی روزی منم با گریه و ناراحتی بیام اینجا بپرسم خیلی جامعه بدی شده

منم وقتی مجرد بودم از هر ده نفری ک میومد سمتم ۹تاش متاهل بودن شور بختانه، همه اشونم با تهدید رد میکر ...

حیف که من نمیدونم چجوری حدشو بهش بفهمونم حرمت سنشو که نگه میداری فکرش جاهای دیگه میره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از وقتی عضو نینیسایت شدم از ازدواج وحشت دارم

البته بنظر من بعضی از کاربرا هم اشتباه میکننا 

تا شوهره ی کم بی محلی میکنه سریع تاپیک میزارن هزار تا غصه میبافن بابا شاید طرف از سرکار اومده خسته اس شاید فکرش درگیر مشکلات کاریش و مالی 

خیلی زشته از نظر من زندگیتو برا بقیه بگی 

عاشقت شده متاسفانه

عاشقی یا هوسبازی و تنوع طلبی؟ متاسفانه استادای که پیر میشن، دیگه زناشون هم حوصلشو رو ندارن، میان تو دانشگاه از موقعیتشون سو استفاده می کنند، و دنبال معشوقه جوان می گردند، و این مسئله متاسفانه تو محیط های علمی خیلی زیاد شده