2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 62347 بازدید | 919 پست
واقعا یکم ب فکر خواننده های داستانت باش😕😞

واسه شما مشکل پیش نمیاد؟؟؟ عجب!

با همه این اوصافم روزی ده قسمتو گذاشتم دیگه!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدرا تا کی تموم میشه

به من باشه دلم میخواد همین امروز تموم شه،اما متاسفانه ادامه داره😐

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

ادمای پر از عقده و کینه رو هیچوقت درک نکردم ک چرا سر ۱ نفر ک مظلوم هست ظلم میکنن و ب جای اینک حسرت ب دیگران ندن بدتر میکنن

خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  

زلیخای کثافت حتما اومده بود دعا بندازه تو خونشون

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
بیشتر ببینید
زلیخای کثافت حتما اومده بود دعا بندازه تو خونشون

منم باهات موافقم 

از گلچهره خوشم میاد

باور کنید اگه زبون نداش ک از حقش دفاع کنه 

تا حالا زلیخا هزار تا هو سرش اورد 

هزاربار رضا رو برعلیش پر میکرد

دم گل چهره گرم خیلی خوشم میاد ازش

فدرا جون خیلی نگرانت شده بودم که خدایی نکرده اتفاقی برات نیافتاده باشه.ان شاالله که هرچه زودتر همسرت ...

قربونت برم❤️😍عزیزمی😘مرسی از دعای خوبت مهربون

فدراجونم دست گلت دردنکنه انشالله زود حال شوهرتم رو به راه شه😘😘 مرسی که زحمت میکشی برامون داستا ...

قربونت عزیزم❤️😘ممنون الهی آمین🌹🌹

واسه شما مشکل پیش نمیاد؟؟؟ عجب! با همه این اوصافم روزی ده قسمتو گذاشتم دیگه!

ایشالا مشکلت حل شه ولی بخدا ماهپ سرگرمیمون این داستانای شماس یکم پارتا رو بیشتر کن خو روزی بیست تا بزار حداقل اینطوری زودترم تموم میشه 

سلام به همگی یکم همسرم ناخوش احواله اینه که نمیرسم زودتر بیام🌺🌺❤️

اینشاالله زودتر سلامتیش رو به دست بیاره .آرزوی سعادت سلامتی و عاقبت به خیر شدن رو از خدا برای شما دارم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤💖