2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64806 بازدید | 919 پست
[QUOTE=134226193]ماشالله پسرای16_17ساله این دوره زمونه هنوز نمیدونن زندگی چ جوری نوشته میشه رضا چ سی ...

😂😂😂😂😂کاش بیان داستان شما رو بخونن یه کم یادبگیرن😂😂😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدراجون ...بد جای هیجانی تموم کردی ...😁😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

دوستای گلم میدونم همتون مثل من مشتاقین که ادامه داستان و بخونیم ولی اینم درنظر بگیرین که فدراجان هم یسری کارایی داره باید افطاری سحری اماده کنه به همسرش برسه ، نمیشه که همه وقتشو بزاره برای ما لطفا همراهی کنید ،❤🌹💮🌸🤗

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
دوستای گلم میدونم همتون مثل من مشتاقین که ادامه داستان و بخونیم ولی اینم درنظر بگیرین که فدراجان هم ...

قربونت برم مهربون❤️❤️😍با درک من🌹فداتشم سر سفره هاتون با دلای پاکتون منم یاد کنین لطفا❤️🌹

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
قربونت برم مهربون❤️❤️😍با درک من🌹فداتشم سر سفره هاتون با دلای پاکتون منم یاد کنین لطفا❤️🌹

چشم عزیزم حتما ❤😍

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏