2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64550 بازدید | 919 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدرا بانو، واقعا ایول داری. قلمت عالیه👏🏻👏🏻

عکسایی هم که میذاری خیلی قشنگ و مرتبط هستن. 

عجبی، بالاخره ی داستان خوندم که مادرشوهره مهربون بود و عروس اون خونه زبون داشت😂😂😂

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
ممنونم فدراجونم. احسنت به این قلم زیبات انشاالله موفق باشی خواهرجون همیشه

ممنون عزیزدلم❤️مرسی بابت این همه انرژی

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
فدرا بانو، واقعا ایول داری. قلمت عالیه👏🏻👏🏻 عکسایی هم که میذاری خیلی قشنگ و مرتبط هستن.  ع ...

اره دیگه😂😂به تعداد موی سر ادم متفاوت وجود داره🌺

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
چه خواهر پست فطرتی‌‌.....چرا نمیزدن تو دهن این پررو

دیدی یه سریارو خیلی قبول دارن تو خونواده؟ همه میرن باهاشون مشورت میکنن،حرفشون برو داره

زلیخام از اونا بوده

وای ینی ی جاهایی دلم خنک شد که گلچهره جوابشون رو میداد😂😂😂

اره زبون داره حسابی😬😬

بچه هایی که تاپیک قبلیم بودین،این همون داستان بلنده اس ها😝

اونایی که میگفتن میخونیم بیان😅

دیدی یه سریارو خیلی قبول دارن تو خونواده؟ همه میرن باهاشون مشورت میکنن،حرفشون برو داره زلیخام از او ...

این زور گو بوده...معمولا حرف عاقلهارو قبول میکننن....اگه من جای زری بودم میزدم تو دهنش😂

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
این زور گو بوده...معمولا حرف عاقلهارو قبول میکننن....اگه من جای زری بودم میزدم تو دهنش😂

خب اینم دلایل خودشو داشته،میگفته دختر به دختر کردن خوب نیست.اینا زری رو میبرن اذیت میکنن اگه ما به گلچهره حرفی بزنیم! زندگی زری میفته زیره دست گلچهره!