2777
2789
عنوان

کرم شب

116 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم میخوام بدونم کرم شب با کرم ضد چروک فرق داره؟ چون اکثر این کرم ها انگار چند تا کارایی دارن.

من دنبال کرمی هستم که چند تا کارایی داشته باشه و برای بالای ۳۰ سال مناسب باشه میخوام پوستم واقعا مخملی و صاف بشه.

پوستم خیلی چربه و کک و مک هم داره ی مقدار جوش زیر پوستی هم دارم.

کرمی و میشناسید که واقعا چند تا خاصیت و با هم داشته باشه که ضد چروک باشه و جوش و لکه هامم از بین ببره و منافذ پوست رو هم ببنده؟

ممنون.

کرم شب من هم مرطوب و نرم کنندس هم ضدچروک

من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...

من کرم مارگریت استفاده میکنم مرطوب کنندس راضیم

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی واست معجزه کنه 

پوچ

باید بری دکتر برا هر موضوعی داروی خاص بگیری 

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

عزیزم الآن دیگه کرم خارجی وارد نمیشه باید با همین آشغالای ایرانی سر کرد واِلا آلسینا نانبر وان عالی بود. ساسکینم خوب بود 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ممنون عزیزم میشه اسمش و بگی؟

فابریگاس

من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...
یعنی واست معجزه کنه  پوچ باید بری دکتر برا هر موضوعی داروی خاص بگیری

قبلا خیلی دکتر میرفتم همش انگار بی تاثیر بود بعد دیگه ی چند سالی بیخیال شدم حالا دوباره پوستم رو اعصابمه

ممنون

قربونت