2789
عنوان

یعنی میشه دیگه ....

87 بازدید | 8 پست

بعد از یکسال که مجازی ( چت روم ) شوهرم بهم خیانت کرد و تا پای طلاق رفتیم ولی با معذرت خواهی و ابراز شدیددددد پشیمونی و دادن حق طلاق، برگشتم ....

الان یکسال میگذره ولی همش فکر میکنم یعنی ممکنه دیگه تکرار نشه؟؟ 

خودش که خیلییییی پشیمون بود و میگفت فقط گذران وقت چت میکرده  و خیلی سعی کرده راضی م کنه...

ولی میخوام بدونم شما تجربه مشابه داشتین؟ امیدی هس؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بین کسی ک  قلدر  و حق ب جانب ، پای اشتباه ش  می ایسته  و میگه  خوووب کردم  و پشیمون هم نیست

و کسیکه  هزار بار ابراز  پشیمونی میکنه و  حاضره برای بهتر شدن و جبران گذشته  تلاش کنه

خیلی تفاوت ....

اگر تصمیم گرفتید ادامه بدید ؛  سعی کنید فراموش کنید و کمتر یادآوری کنید ،  خدا هم کمک تون کنه ان شاءالله 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بین کسی ک  قلدر  و حق ب جانب ، پای اشتباه ش  می ایسته  و میگه  خوووب کردم & ...

اره من که برگشتم ، الانم یکسال میگذره 

و چیزی ندیدم 

اماااااا همش ترس دارم ک باز تکرار نکنه

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من که برگشتم ، الانم یکسال میگذره  و چیزی ندیدم  اماااااا همش ترس دارم ک باز تکرار ن ...

هر دو  باید تلاش کنید ک رابطه تون بهتر شه

همسرتون باید  اعتماد سازی کنن

شما هم  باید سعی کنید فراموش کنید  و  مرورش نکنید 

امیدوارم هر روز رابطه ی بین تون گرم تر شه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
هر دو  باید تلاش کنید ک رابطه تون بهتر شه همسرتون باید  اعتماد سازی کنن شما هم  بای ...

یعنی ممکنه تکرار نشه دیگه؟ 

اخه نی نی سایت اکثرا میگن کسی ک خیانت میکنه ، بازم تکرار میکنه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
یعنی ممکنه تکرار نشه دیگه؟  اخه نی نی سایت اکثرا میگن کسی ک خیانت میکنه ، بازم تکرار میکنه

ان شاءالله  تکرار نمیشه

بنده خدا  پشیمونن خودشون  و دارن قدم برمیدارن  ک  دل شما رو هم  ب زندگی  گرم کنن ...

ولی هر اتفاقی ، یه تجربه ست ، ک میشه ازش عبرت گرفت

دوتایی بشینید  فکر کنید ، ببینید  چی باید  بین تون اصلاح شه  تا  روابط تون نزدیکتر و گرم تر شه ... 

مرسی ازشما

عکس پروفایل تونو  خیلی دوست دارم☺️  

موفق باشی عزیزم 🌹🌹