2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش کسی بلده + عکس 😔😔

252 بازدید | 27 پست

الان جواب این پاپ اسمیر ممکنه باعث عفونت خود رحم و لوله هام هم شده باشه ؟ ممکنه هیدروسالپنکس گرفته باشم ؟ 

باید عکس رنگی هم بدم ؟ 

قبلنا حدود ۸ ۹ ماه پیش عکس رنگی دادم لوله ها و رحم سالم و عادی بوده

کسی بلده راهنماییم کنه ؟😔😔

واضحتر بفرست 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشونه بدخیمی ک نگاتیو منفی عزیزم این نتیجه کلی فقط عکست بازم واضح نبود اینو فهمیدم ازش 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
وا من نمیخوام دوباره عکس رنگی بدم  خب پس از کجا بفهمم

خانم گل هیدرو سالپنکس که یه دفعه نمیشه. اگه ماهها عفونت شدید رحم داشته باشی اینجور میشه. من لولم هیدرو بود. الان چرا فکرت درگیر هیدرو کردی؟ 

پاپ باید دوباره تکرار کنی معمولا بعد از ۶ماه یا ۱۲ماه بستگی ب مشکلتون داره 

خانم گل هیدرو سالپنکس که یه دفعه نمیشه. اگه ماهها عفونت شدید رحم داشته باشی اینجور میشه. من لولم هید ...

نمیدونم آخه شنیدم التهاب باعث عفونت لوله میشه 

تورو خدا شما که تجربشو داری نرو بهم بگو پاپ اسمیر دادی ؟ 

تو سونو معلوم شد ؟ 

یا حتما عکس رنگی گرفتی ؟ 

نه من تا عفونت گرفتم فهمیدم درمانش دارم میکنم 

نمیدونم چرا همش فک میکنم عفونته لیز میخوره میره تو لوله هام 

اطلاعاتی داری کمکم کنی ؟