2777
2789
عنوان

شمام مثل منین...؟

112 بازدید | 14 پست

دیگه خیلی خسته شدم از بارداری😭😭😭

سرکلاژم چیکار کنم زودتردهانه رحمم باز بشه زود تر زایمان کنم؟

راستی ۳۵ هفته وزن بچه چنده حدودا؟

سونوی ۳۱ هفته دادم ۱۸۰۰ بود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هفته چهل زاییدم ببین باید سی و هش هفته شه بعد چون وزن کم باعث مریض بودنش میشه ریه هاش کامل نیس یه روز جنین داخل شکم معادل یک ماهه بیرونه

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
من هفته چهل زاییدم ببین باید سی و هش هفته شه بعد چون وزن کم باعث مریض بودنش میشه ریه هاش کامل نیس یه ...

آمپول ریه زده بودم نمی دونم والا اینقد خسته شدم دیگه تحمل ندارم فقط میخوام بیاد که از دست این دردا راحت شم

بیشتر توضیح میدی عزیزم یعنی چی انقباض چجوری فهمیدی

راستش لگد هاش همش پایین بود و واژنم تیر میکشید ویزیت هم میرفتم قلبش پایین بود کلا دکترم میگفت بچه پایینه بعد یبار کمردرد شدید گرفتم شبیه پریودی فرداش خودم رفتم سونو و گفت دهانه رحمت بازه

سونومو به دکترم نشون دادم گفت باید سرکلاژ شی

با دکترتون مشورت کردین؟

چندروز پیش دکتر بودم شکمم معاینه کرد گفت خوبه فقط جفتم لولائینگ بود تو انومالی زده بود برام سونو نوشت گفت دیگه تا اخر اردیبهشت انجامش بده که میشم سی هفته حالا نمیدونم بعدش بازم سونو دارم یا ندارم ،۲۸ هفتگی انجام بدم ندم موندم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
آمپول ریه زده بودم نمی دونم والا اینقد خسته شدم دیگه تحمل ندارم فقط میخوام بیاد که از دست این دردا ر ...

به بچت ظلم نکن این چند هفتم رو هم تحمل کن تا یه عمد پشیمون نشی نوزادای زود رس مقاومتشون پایینه اونم تو این وضع کرونا

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام