2777
2789
عنوان

عمل بینیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 37 پست
سخت نیست عملش؟بیهوشیش ریسک نداره؟

دردغ چرا سخته یکم ولی درد نداره اصلا حتی بد عملم درد نداره ولی خب چون باید صاف بخوابیو با دهن نفس بکشی ی خورده سخته

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
خب خواهرشورت خیلی سوسوله چرا نشه من 6ماه عمل کردم بعین خیالم نیس همه بلا سرش میارم😂😂😂

اگر سوراخاشو خیلی کوچیک نکنن فک نکنم مشکلی باشه تو تمیزکردنش

پسرم دنیامه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه نترسید عزیزم؟ از پانسمان و کبودی؟

نه خداروشکر خیلیم همکاری کرد دخترم حواسش بود با اینکه کم سن بود البته من جراحی بسته انجام دادم که کبودی و خون مردگی و ورم نداشت دوران نقاحتم نداشتم سرحال بودم ،بخاطر بچه کوچیک این نوع جراحیم انتخاب کردما که اذیت نشم 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
دردغ چرا سخته یکم ولی درد نداره اصلا حتی بد عملم درد نداره ولی خب چون باید صاف بخوابیو با دهن نفس بک ...

میتونم ماسک بزنم ک پسرم ازم نترسه؟

تا کی باید از دهن نفس کشید اخه  گفتن تو همون بیمارستان درمیارن

پسرم دنیامه
نه خداروشکر خیلیم همکاری کرد دخترم حواسش بود با اینکه کم سن بود البته من جراحی بسته انجام دادم که کب ...

فرقی داره تو ظاهر بینی جراحی بسته؟؟؟بنظرت ب دکتر بگم قبول میکنه یا بستگی داره ی نوع بینی؟

پسرم دنیامه
میتونم ماسک بزنم ک پسرم ازم نترسه؟ تا کی باید از دهن نفس کشید اخه  گفتن تو همون بیمارستان درمی ...

اره میتونی بزنی ... بستگی ب دکترت داره واسه خوده من ی هفته بود واسه رفیقم سه روز بعضیاهم دو ساعت بد درش میارن 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
خب خواهرشورت خیلی سوسوله چرا نشه من 6ماه عمل کردم بعین خیالم نیس همه بلا سرش میارم😂😂😂

کاریکه تو میکنی از حالتش درمیاد دیگه باز بایدبری عمل  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
اره میتونی بزنی ... بستگی ب دکترت داره واسه خوده من ی هفته بود واسه رفیقم سه روز بعضیاهم دو ساعت بد ...

اها پس حتی اگر تامپون دربیاد بازم نمیشه از بینی نفس کشید

پسرم دنیامه
کاریکه تو میکنی از حالتش درمیاد دیگه باز بایدبری عمل    

نه اتفاقا دکتربم گفت اصلانمیخادرعایت کنی میگفت باتف برات نچسبوندم ک بیفته پایین. خیلی راضیم هیچ مشکلیم ندارم

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙