2777
2789
عنوان

مادر شوهر....من

2261 بازدید | 34 پست

سلام

خونم داره بمب میترکه توش حتی پر از پتویه بخدا از صب با بچه م مشغولم هنوز ناهارم نخوردم صب سالنو تمیز کردم هیچ کار دیگه ای نکردم امروزم شوهرم قراره تا شب نیاد خیالم راحت بود

گفتم امروزو بیخیال شم فعلا الان در زدن داشتم با بدختی پسرمو میخوابوندم درو باز کردم بدو رفتم تو اتاق چیزی تنم نبود فک کردم اون یکی پسرم از بالا اومده

میبینم کلی ادم اومدن تو اومده بودن خونرو ببینن 

اعصابم داغونه انگار من ادم نیستم اخه چرا خبر نمیدین ابروم رفت

ی لشکر بودن +مادر شوهر پدر شوهر برادرشوهر مردم و زنده شدم انقد نا مرتب بود

بدیشم اینه ی سال بود قط رابطه بودیم بعد اون همه وقت خونمو اونجوری دیدن خیلی خجالت کشیدم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

خونه رو برادچی ببینن؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو برادچی ببینن؟

میخرنش یعنی از اینجا برم ی نفس راحت میکشم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
مهم نیست بهش فک نکن گلم بعدا که خونتو مثل گل تر تمیز کردی دعوتشون کن 

میگم قط رابطم

میخرنش یعنی از اینجا برم ی نفس راحت میکشم

اونا میخرن؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

وای نگو دقیقا همین مدل برا منم پیش اومده بچمو واکسن زده بودم تا صبح بالا سرش بودم اومدم بخوابم خواهرشوهرم اومد یک وضعی بود که دلم میخواست همونجا بمیرم .اصلا فراموش نمیکنم

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔
خب مگ از پشت در ندیدی کیه

نه والا انقد پسرم بالا پایین میکنه گفتم حتما بازم اونه دیوونه شدم از دستشون تازه چن روزه کلید و دزدکی برداشتم وگرنه با کلید خودشون میومدن هر دفعه

حالا دیگه شده عیب نداره گل گاو زبون دم کن.همه میدونن خونه بچه دار همینه اگه ندونن هم خودشونو زدن به...

هیچ وقت درو همینجوری بازنکن ببند به بهونه لباس پوشیدن جمع و جور کن.

حتما چشمی بزار رودر یا سوال کن کیه

بچه کوچیک داری؟عیب نداره بچه وقته ادمو میگیره

خیلی یازده ماهس اونم دیوونم کرده همیشه بغلمه

اونا میخرن؟

خونوا ه ای ک اومدن خونرو ببینن میخوان بخرن مادرش اینا چون شوهرم نبودو تنها بودم اومده بودن مثلا