2821
2789
عنوان

هفته ۲۸

186 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من هفته ۲۸ بارداری هستم،میخوام برم برای تست دیابت ،میخواستم ببینم توی این هفته ها سونو نیاز هست؟و اگه هست چه نوع سونو؟آخرین بار هفته ۲۰ سونو آنومالی انجام دادم.لطفا راهنماییم کنید .با سپاس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه الان زوده من دیروز دکتر بودم برام ۳۱ هفته نوشت سونو وزنو 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

از سونو میترسم هربار میخوام برم از چند هفته قبلش استرس میگیرم که نکنه چیزی بگن شما هم اینطور هستین؟

نه اتفاقا خیلی دوست دارم برم ببینمش  الان ذوق دارم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چه خوب آفرین

استرس از خودت دور کن 

بله. فقط تاکید کرد جای خوب برو. البته من سزارین دومم هست .گفت این سونو وضعیت جفت و رحم و مشخص میکنه

تو این هفته حرکت جنین به چه شکله؟پسره من گاهی لگد میزنه قسمت بالا ناف و گاهی مثه ماهی حرکت میکنه و گاهی زیر دلم حالت نبض میرنه،بعضی روزا شدیدتر و گاهی ضعیفتر اینا طبیعین؟

2824
2823
2791
2779
2792