2777
2789
عنوان

خانوادگی

59 بازدید | 6 پست

دیوونه شدم از دست پدرم نگاش میکنم عصبی میشم

اخلاق نداره محبت نداره از سرکار میاد میره میخوابه بیدار میشه فیلم میبینه باز پیخوابه داد جیغ داد میکنه خرج خونه نمیده روانیمون کرده حمایت نمیکنه ازمون نه من نه خواهرم ی تیکه نون باشه خودش میخوره میخوابه انگار نه انگار هیچ ثروتی از خودش نداره مادر بیچارم میره سر کار و خرج اینو میده میگه خب منکه میخرم اما اوج خریدش در ماه ۲۰۰تومن باشه یا خرج مدرسه خواهرم کنه وقش قسط سرویسی چیزی طلبکارم هست مامان احمقم حتی خرج خودشو میده با اینکه میگرده و دعواش میکنه و تیکع متلک میندازه زجرش میده جلو مردم پز میده خیلی خوبه 

پدر بزرگم عمل کرد اومد خونمون مادر بیچارمو زجر داد با اینکه خرجی نمیکرد

حتی راضی نیست سیم کارتی ک به نام خودشه دس مادرم باشه هیچ نفعی نمیخواد از خودش به ما برسه مامانو طلاقم نمیده بده کی خرجشو بده وقتی میبینمش عصبی میشم نمیتونم دعوا میکنم روانی شدم از دسش شدم ی دختر ک کنترل اعصاب نداره خسته شدم !!خیلی 

مامانم میفهمه و فقط میسوزه و میسازه میگم اقا لاقل خرجشو نده میگه فک کن به ی ادم نیاز مند دادم اقا کجاش نیازمنده !!

خستم واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بخاطر اینه ک مامانت کوتاه اومده

اره خیلی کوتاه میاد طلا هر چی داشت بخاطر این فروخت هر چی میگفت میگفت چشم الانم میکنه فوقش میگه خسته شدم از دستت باز انجام میده والا اهل دعا ثنا هم هست پدرم واقعت خستم