2777
2789
عنوان

خسته شدم☹

96 بازدید | 15 پست

نمیتونم دیگه به شوهرم اعتماد کنم دیگه بهش اعتماد ندارم  میره بیرون همش دلشوره میگیدم چیکار کنم

اینجوری نمیتونم زندگی کنم

از یه طرفم دوسش دارم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
اهمیت نده

نمیتونم دیگه نمیتونم الان رفته بیرون هرکاری میکنم حس دلشوره ام رو سرکوب کنم نمیتونم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه سابقه داره حق داری

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
خیانت کرده؟چند بار؟

اره ۱ بار ۲ ماه میگذره ازش اما نمیتونم اعتماد داشته باشم بهش 

تمام مشاوره های قبل از تو سوتفاهم بود 😂😂

😂😂🤣هنوز جای شکرش باقیه اون عده که میگن فقط طلاق نیومدن

اگه سابقه داره حق داری

اره خیلیی سخته الانم دلشوره  دارم 

دلم میخواااد برم یه جا داد بزززنممم

اره ۱ بار ۲ ماه میگذره ازش اما نمیتونم اعتماد داشته باشم بهش 

ای جان سخته اما به چشم یه اشتباه نگاه کن بهش فقط همه ادما تو زندگیشون اشتباه میکنن که لایق یه بار بخشیده شدن هستند

شک تو چیزیو درست نمیکنه فقط حال خودتو خانوادتو همسرتو میگیره و وضعو بدتر میکنه باعث میشه نتونی شوهرتو جذب خودت کنی.

جای این فکرای مسموم به فکر یکم تنوع دادن تو رابطتتون باش بیشتر بهش محبت کن حسابی دلشو ببر به حرفای خاله زنکی اینجا که میگن اره حق داری اعتنا نکن چک کن گوشیشو گیر بده تهدید کن اینارو بزار کنار..

انشالله موفق باشی

ای جان سخته اما به چشم یه اشتباه نگاه کن بهش فقط همه ادما تو زندگیشون اشتباه میکنن که لایق یه بار بخ ...

خیلیی ممنون ولی خیلی دلم شکسته اصلا ازش توقع نداشتم هنوز به روش نزدم هیییی

خیلیی ممنون ولی خیلی دلم شکسته اصلا ازش توقع نداشتم هنوز به روش نزدم هیییی

میگن خیانتو به روی طرفت نیاری بهتره چون حرمتا از بین میره و اونم وقیح تر و پرروتر میشه کار درستیو کردی عزیزم که به روش نیاوری به جاش یهویی اینقدر تغییر کن باهاش خوب شو محبت کن که خودش خجالت بکشه از کاراش بزاره کنار

مطمئن باش درست میشه عزیزم همه از این مشکلات داشتن جنگ و دعوا درست نمیکنه چیزیو

با خوبیت بیشتر ادمارو میتونی شرمنده کنی تا بد شدنت

اگه الان به روش بیاری بعد قهر کنی نق بزنی که اون میگه خوب کردم این زن همش اعصابمو خورد میکنه😂

پس صبور باش از راه خودش مشکلو حل کن تو میتونی عزیزمم آفرین💪👊

میگن خیانتو به روی طرفت نیاری بهتره چون حرمتا از بین میره و اونم وقیح تر و پرروتر میشه کار درستیو کر ...

اهوم   هیییییی اگه نفهم بود نفهمید با خودش فکر کرد من ساده  لوحم

ننیدونم والا امید به خداا مرررسییی عزیزم همچنین آرزوی موفقیت برای شما

😂😂🤣هنوز جای شکرش باقیه اون عده که میگن فقط طلاق نیومدن

اونا  توتاپیک بغلی دارن میخندن به سوتی یکی

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )