2789
عنوان

رب نارنج

3027 بازدید | 18 پست

سلام من خیلی وقتا به مرغ رب انار میزدم بجای رب گوجه چون خوشمزه تر میشد.چندوقت پیش رب نارنج گرفته بودم امروز مرغ با رب نارنج پختم.انصافا خیلی خوشمزه شد.شماهام دوست داشتید امتحان کنید 😋😋😋😋

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اب نارنج تو مرغ استفاده کرده بودم خیلی خوب شده بود نمیدونستم رب نارنجم هست

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

اب نارنج تو مرغ استفاده کرده بودم خیلی خوب شده بود نمیدونستم رب نارنجم هست

منم آب نارنج میریزم ولی با ربش خیلی خوب میشه.امتحان کن حتما پشیمون نمیشی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
قیافه ش بنظر خوشمزه میاد. فقط مرغ با رب انار یا رب نارنج ، طعم مغز گردو را نمی طلبه احیانا؟  

چرا با گردو عالی میشه.حال نداشتم گردو بشکنم

با رب انار چجوری درست میشه

مرغ و پیاز و ادویه و گردو کوبیده رو که تفت دادم بهش رب انار میزنم و یکم آب میریزم میزارم قشنگ بپزه.بدون گردو هم خوب میشه