2777
2789

خب این ویروس از بین نرفته طبق اون چیزایی هم که میگن از بین هم میره و امکان داره تو پاییز با آنفولانزا دوباره برگرده،

یعنی باید کلا همه چی تعطیل بشه،تا کی🤔

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوار کانکام بنیم؟

نمنه ؟😓

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

وای بچه ها شما کلاس انلاینا را گوش میدین یا خوابین مثه من؟  من رشتم سخته هیجی هممم نخوندم امتح ...

من میرم کلاسا صداشو میگیرم میخوابم فقط میخام اسمم اونجا بیوفته مثله زمانی ک حضوری میرفتم آهنگ گوش میدادم😂😂😂

نه بابا

هنوز خودشون تصمیم نگرفتن

خبرش ب گوش مردم میرسه😂

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
پس چرا تو خارج تعطیله گل؟

شهلا باجی 😂از خارج خبر ندارم،به هر چیزی هم که از خارج میگن اینجوریه اونجوریه باور نمیکنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مردم مهمونی میرن خرید میرن همه جا میرن اونوقت اسم مدرسه و دانشگاه میاد. میشن با فرهنگ ومظلوم

😂😂😂😂😂 تیکه ننداز گل من سه ماهه خونم.

محض اطلاع عروسی هم میگیرن🤣

میگم نوار باجی

😂😂این شهلا هم عجب غوغایی کرده

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲