2789
عنوان

روز معلم

106 بازدید | 19 پست

سلام.به نظرتون برای معلم پسرم که که آقای جوانی هستن هدیه چی بگیرم؟اینترنتی میگیرم و با پیک می‌خوام بفرستم.چون خیلی زحمت میکشن برای بچه ها و اکثرا تا دوازده شب مدرسه هستن برای ارتباط مجازی با بچه ها.کتاب خوب هم میشناسید معرفی کنید.ممنون

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

کارت هدیه 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کارت هدیه 

پیشنهاد خوبیه ولی می‌دونم که اگه یه هدیه به رسم یادبود باشه براش با ارزشتره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
آدرسشو ازکجا داری؟

همسرم آدرس منزلشونم داره چون یه سری کتاب برد دم منزلشون

من میخوام به خود معلم بگم آدرسشو بده به نطرت میده چون معلم مدرسه نمیاد تعطیلن

نمی‌دونم والا .اگه رابط دارید(نماینده)باهاش صحبت کنید.میتونید همگی روی هم پول جمع کنید یدفه یه کارت هدیه بگیرید

من خودم حضوری میبرم چون یک پک هست که توش پول هم میخوام بذارم نمیتونم به پیک بدم اعتباری نیست شماهم ا ...

ممنون.نه من می‌خوام یه وسیله ای باشه که یادگاری بمونه چون حالا حالا ها با همین معلم هست پسرم برای سالهای بعد