2821
2789
عنوان

دلم گرفته

145 بازدید | 10 پست

کاشکی به دنیا نیومده بودم افسرده شدم از همه ادمها که بهم شماتت میکنن .شوهرم خیلی ناراحته بخاطر نداشتن بچه چقدر باید غصه بخوریم .اصلا زندگی نفهمیدم چجوری گذشت کاش اگه صاحب زمانی هست همین فردا ظهور کنه دردمو بهش بگم 

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢

چرا دکتر نمیرید یا بچه نمیارید از پرورشگاه؟❤🤔🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دکتر نمیرید یا بچه نمیارید از پرورشگاه؟❤🤔🎈

چقدر دکتر بریم .پرورشگاه اصلا بچه از خودم میخوام 

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
منم امروز بی بی چک زدم شوهرم دید تا منفیه رفت خوابید تا الانم بیدار نشده

چی بگم به  نظرم خدا ااون ادمایی که دوس نداره بچه نمیده عذاب بکشن .شوهرم میگه نمیدونم جزای کدوم کارمه .میگع ازارم به یه مورچه هم نرسیده کارش همش رسیدگی به بابا مامانش .ولی خدا نمیخواد بشنوه صدامونو

چن وقته اقدام کردین؟

چهار

عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ولی آدم به امید زندس! یه خانومه تو کودک شو اومده بود ۱۲سااال منتظر بود! خدا یهو یه وقت که فکرشو نمیکرد یه پسر ناز بهش داده بود اننننقدم پسره مامانشو دوست داشت! 

اینو میگم که بدونی آدم به امید زندس ! همین استرس این که این ماه میشی یا ن خودش سم واس بدنت ! اکثر منتظرا وقتی باردار شدن که دیگه منتظر نبودن و فشارو از رو خودشونو بدنشون برداشتن ، یکم ازین ماجرا فاصله بگیر بهش فک نکن بدنتو تقویت کن ایشالله خدا نی نی سالم میذاره تو دلت

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ولی آدم به امید زندس! یه خانومه تو کودک شو اومده بود ۱۲سااال منتظر بود! خ ...

فکر الانکه تشنته بهت آب نرسه من الان به اون اون نیاز دارم بعد ۱۲ سال اون اشتیاقی که الان دارمو ندارم حتی ممکنه حوصله وتوانشم نداشته باشم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ولی آدم به امید زندس! یه خانومه تو کودک شو اومده بود ۱۲سااال منتظر بود! خ ...

چجوری خواهرجان.جاریم  یه هفته اس زایمان کرده بعد مک عردس شده بود خانواده شوهرمم چجوری میکنن .اصلا حال من شوهرمو درک نکردن .از همه فراریم