2777
2789
عنوان

دشیب بهم گفت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 89 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برگه گرفتم😶😶😶

دوست منم الان عقده برگه گرفته ولی میگه ما قزل عروسی هم برگه میگیریم ..دوباره عربده زد بگو من میخوام شب حجله داشته باشم تو خونه خودم رو تخت خودم ...

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

وا....😑😑😑😑چرا اینجوری میکنید؟؟؟؟اون شوهرطفلی تکن از چند جهت باید توعذاب باش؟؟؟؟از پول نداشتن و هم از رابطه؟؟؟؟چرا یکی از عذاب هاشوکم نمبکنید؟؟؟؟؟اون شوهرته!!!!!!چ فرقی میکن الان یا بعد عروسی؟؟؟؟؟توباید ارومش کنی باید از سختی هاش کم کنی ن این ک بدترش کنی ....اون زن گرفته اگ میخواس رابطه نباش مجردمیموند الانم زنش جلوچشماشه واقعا داری عذابش میدی.....من تو عقد هزاربار باشوهرم رابطه داشتم خیلی هم شیرین بود رابطه های یهویی....بعد عروسیمم کلی مشتاق واس رابطه هرسری مشتاق تراز قبل چ ربطی داره ک فک میکنید اگ نذارید واس عروسی مشتاق تره؟؟؟؟؟هرکدوم ی مزه ای دارن