2777
2789
عنوان

Happy birthday to me 🌸🎂

225 بازدید | 16 پست

امروز تولدمه و من سی و اندی ساله میشم امروز از همیشه غمگین ترم همیشه روز تولدم میرم تو مود دپرس شدن ، و هر سال اینجوری میشم برمیگردم به گذشته به کارهایی که کردم یا نکردم به اشتباهاتم به آرزوهام به آدم هایی که بودن یا حتی نبودن تو زندگیم به رویاهایی که داشتم فکر میکنم ... باعث میشه غمگین بشم 🥺 

حالا علاوه بر چیزهایی که گفتم الان سه ماهه تو اقدامم نه علایم پریود دارم نه بارداری دیروزم بی بی چک منفی بود دیروز موعد پریودم بود  ، اینم امسال اضافه شده به بقیه غم و غصه هام ☹️   

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک.تولد همسرمنم فرداست.امشب میگیرم براش.غصه نخور عمرهمه میگذره.ان شاالله که امسال مادربشی.دوسه ماه چیزی نیست ک ناامید بشی.منم ماه دوم  اقدامم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

تولدتون مبارک...انشالله سال دیگه حس مادری رو به بهترین شکل تجربه کنین🌹😊

عاشق یک ریز توام                                                                       معجزه کن صبر مرا...💫

مبارکه

شاد باش

هر سالگرد تولد،مثل تولد دوباره ست

انگار تازه متولد شدی، به از این به بعد فکر کن که خوب بسازیش

انشاءالله تولد بعدی بیای و بهمون از نی نیت بگی

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
تولدت مبارک.تولد همسرمنم فرداست.امشب میگیرم براش.غصه نخور عمرهمه میگذره.ان شاالله که امسال مادربشی.د ...

بله میگذره عزیزم ولی به سختی داره میگذره من آدم قوی نیستم شاید برای همینه 🥺‌

تولد همسرتون هم مبارکه اردیبهشتی ها خیلی مهربون و آروم و بی آزاران تا وقتی کسی واقعا بهشون پیله نکنه خودشون به کسی کاری ندارن امیدوارم خوشبخت ترین باشین و شما هم به زودی مامان بشین 🌸💙

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

مبارک باشه،امروز تولد منم هست و افسوس گذشته رو میخورم😔

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
تولدتون مبارک...انشالله سال دیگه حس مادری رو به بهترین شکل تجربه کنین🌹😊

مرسی عزیزم 😘💙 هر چی خدا خواست همون بشه ولی  امیدوارم مادر یه نی نی سالم بشم همینو میخوام فقط 😘 

مبارکه شاد باش هر سالگرد تولد،مثل تولد دوباره ست انگار تازه متولد شدی،  به از این به بعد فکر ...

مرسی عزیزم 💙😘‌

امیدوارم همینطور که تو میگی بشه ☹️🌸 

مبارک باشه،امروز تولد منم هست و افسوس گذشته رو میخورم😔

تولدت مبارک باشه عزیزم 😘😘😘💙💙💙

وای منم دقیقا روز تولدم میزنم زیر گریه تمام روز حالم گرفتست الانم دارم با گریه کامنت میذارم یجوری حساس میشم به گذشته و اشتباهاتم فکر میکنم اونقدری موفق نبودم که بشینم به موفقیت هام فکر کنم واقعا فکر میکنم بود و نبودم اصله برای کسی مهم هست یا نه اگه نباشم سریع عادی میشه براشون 🥺 

بله میگذره عزیزم ولی به سختی داره میگذره من آدم قوی نیستم شاید برای همینه 🥺‌ تولد همسرتون هم مبارک ...

مرسیی عزیزم انشاللله بخوبی بگذره,اره همینطوره خیلی خوبن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
تولدت مبارک باشه عزیزم 😘😘😘💙💙💙 وای منم دقیقا روز تولدم میزنم زیر گریه تمام روز حالم گرفتس ...

خیلی ممنون

حتما برای خانواده مهمید،این فکرها رو نکنید.از خطای گذشته درس بگیرید و آینده رو به بهترین شکل ادامه بدید.

درسته آدم ناراحت میشه از اشتباهات و افسوس عمر از دست رفته رو میخوره اما نباید اجازه بدید مانع درست زندگی کردن و افسردگی بشه.

انشاالله عمر طولانی و بابرکت داشته باشید و عاقبت بخیر بشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی ممنون حتما برای خانواده مهمید،این فکرها رو نکنید.از خطای گذشته درس بگیرید و آینده رو به بهترین ...

شما هم همینطور عمرتون به خوشی و موفقیت بگذره 😘😘

تولدت مبارک

برات امیدواری و سلامت و تلاش و موفقیت ارزو میکنم🍅

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧