2777
2789
عنوان

هشدار -بورس

706 بازدید | 40 پست

واييي توروخدا تا چيزي نميدونين واسه اينكار اقدام نكنيددددد

بابا بنده هاي خدا بازار مثل گرگه، حرفه اي ها پولو از شما ميقاپنننن.

علم و دانش داشته باش بعدشم مهارت و در اخر بسم الله

ايناهم كه هي تبليغ ميكنن ميخوان پول واقعي ملت رو از دستشون در بيارن، حالا اين وسط به نفع اون كسي ميشه كه اهل تجارته و بلده كاره

اينجا بانك نيست كه بذاري سود كني بدون دليل. اينجا بورسه ، يني بعد هر خريد بايد نحوه و زمان فروشش بلد باشي كه سود كني

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه متقاضی برای بورس زیاد شده و کاربلد نیستنو یک مافیای بزرگ جیب مردمو خالی میکنه.باید استاد با ...

ملت بي عقل يني مااا

اقا من خودم دارم يواش يواش كلاس ميرم بعدششش تازه يه چندوقت فقط رصد ميكنم و مهارت خودمو فقط با پيش بيني ميسنجم ،بعدششششش بعد چندماه اقدام به خريد خواهم كرد

👌👌👌

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
یه عده ام هستن که پولتو میگیرن میزارنن تو بورس بهت سود میدن اونم بد نیست 

اگه سود کنه سود میده.ضرر کنه چی دوست عزیز؟

پولتو میگیرن با چه حقی؟با کد خودت واست خریدو فروش میکنن.و سهم خودشون رو برداشت میکنن و موقع ضرر خودت میمونی و بدبختیات

حالا تو انقد حرص نخور ما تازه واردها بی گذار ب آب نمی‌زنیم عرضه اولیه میگیریم 

دلم ميسوزه خواهر، همه ١ميليون دستشونه خودشونو به در و ديوار ميكوبن، ميليوني كه نيست بكم فدا سرش، رفت كه وفت

ملت بي عقل يني مااا اقا من خودم دارم يواش يواش كلاس ميرم بعدششش تازه يه چندوقت فقط رصد ميكنم و م ...

این چندروز متقاضی بشدت زیادشده.دقت کنید از هر۲۰تا تاپیک یکی راجب بورسه

تا اطلاعاتشو نداشته باشی تحلیل بلد نباشی درسشو نخونده باشی ورشکستی

اگه سود کنه سود میده.ضرر کنه چی دوست عزیز؟ پولتو میگیرن با چه حقی؟با کد خودت واست خریدو فروش میکنن. ...

فک کنم منطورش سبدگردانیه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.