2777
2789
عنوان

اعصابم حورده

140 بازدید | 7 پست

پدر شوهرم شهرستان خاکه شوهرم خیلی وقت بود به خاطر مریضی سر خاک باباس نرفته بود خیلی کلافه شده بود راه ها که باز شد اومد که بره به اصرار و با دعوا منم با بچه برد منم به شرطی اومدم هیچکی خونشون نیاد و خیلی از نظر بهداشت رعایت کنه که مریض نشیم خواهر شوهرم خیلی وقته سر خاک باباش نیومده کلا عاطفه شوهرمو نداره و‌نمیاد حالا که ما اومدیم مبخواد بیاد یه دختر هم داره شیطون همیشه بچه منو میزنه دخترم سه ماهشه کسی هم بچه خواهرشوهرم حرفی بزنه ناراحت میشه خودش هم هیچی به بچه اش نمیگخ امشب میان تا جمعه هم هستن عذا اومدنشون دارم از خواهر شوهرم بدم میاد خیلی دوره بارداری اذیتم کرد حالا عمه جون گفتنش گل کرده نمیدونم چیکار کنم اعصاب خورد شده میخوان بیان نمیدونم چیکار کنم شوهرم رو خواهذش حساسه نمیتونم حرفی بزنم 

وا دست به بچت زد یه چشم غره بهش برو حساب کار دستش بیاد به خواهر شوهرتم بگو رودرواسی نداره که نمیخوای ...

هی دست میزنه به سرش فشار میده بهش هم میگیم میگه داره نازش میکنه کاریش نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس چندتا بچه معلول که تو بچه گی سرشون ضربه خورده از نت دربیار 

به شوهرت نشون بده، اسم بچه خواهرشوهرت رو بیار بگو مثلا زهرا رو خیلی دوست دارم بانمک ولی خوب بچه ست عقلش نمیرسه که نباید به نوزاد دست بزنه ولی خب فکر کن خدای ناکرده تو یکی از این ناز کردن ها فشار محکم به سر یا دست یا پای بچه بیاره، این طفل معصوم هم نمیتونه به زبون بیاره کجاش درد میکنه ما هم نمی فهمیم بچه سالمی که خدا بهمون داده ناقص میشه 

بگو حالا که خدا بچه سالم داده باید خوب مراقبش باشیم، بعد هم بگو این که میگم بهش دست نزنه فقط بچه خواهر تو نیست منظورم همه س حتی همه ی بچه های خانواده و فامیل خودم 

فقط یادت باشه عصبی نباش و توهین آمیز حرف نزن تا گارد نگیره 

به خواهر شهرت هم با همین لحن جواب بده بگو 

ای جانم زندایی فدات شه نی نی رو دوست داری، برای همین آورده مش که باهاش بازی کنی ولی الان نی نی مثل پنیر نرم بزار بزرگ بشه بتونه باهات بازی کنه 

با لبخند رو به بچه در حضور مادرش بگو 

بعدم بچه ت رو بده بغل خواهرشوهرت یا شوهرت بعد بچه اونو بغل کن و بهش خوراکی کوچولو بده، همیشه تو کیفت شکلات، پاستیل،... چیزهای ارزون بزار هر بچه ای اومد بهش دست بزنه بهش بده بگو نی نی برات خریده 

کلا از تنش دوری کن، بچه رو هم از بغلت پایین نذار 

عکس چندتا بچه معلول که تو بچه گی سرشون ضربه خورده از نت دربیار  به شوهرت نشون بده، اسم بچه خوا ...

اتفاقا خودم بهش گفتم بلایی سر بچه بیاد ناقص بشه یه عمر من و تو مریضی بچه ازو‌باید تحمل گنیم اونا که نهایتا معذرت خواهی میکنن میرن همش میگم بزار بچه جون بگیره بعد با خواهرت بریم و بیایم حود شوهرمم قبول داره مادرش دخترشو میکشونه میاره هر جا ما هستیم اونا که براشون مهم نیست دلشون نمیسوزه خود شوهرمم از اومدن خواهرش خوشحال نیست چون بجه اش اذیت کنه ولی به روش نمیاره ، نمبدونم والا دیگه به چه زبونی بگم تا بفهمن