2777
2789
عنوان

حقوق

205 بازدید | 23 پست

دوستان من رشتم تجربیه اما تصمیم گرفتم  ی سالوبیخیال شم و کنکور انسانی بدم 

ینی از همون اولم زیاد با تجربی اوکی نبودم ولی خب کلا ادم باهوشیم ولی با درسای حفظی راحت ترم تا شیمی و فیزیک ک باید کلی فک کنی  عربی و ادبیات پایمم خوبه

اولین رشته مورد نظرم قضایی ک واسه خانوما نمیشه و این داستانا

بعد گفتم حقوق بخونم و بعدش وکالت 

تجربی خیلی اشباع و قبولیش سخته و بنظرم انسانی بهتره و وکالت خیلی خوبه از سختی ازمون اختبار هم شنیدم اما خب بخوای میشع 

شما نظرتون چیه؟!

ممنون میشم تجربه هاتون رو باهام در اختیار بزارین

من شوهرم تجربی بود 

رفت حقوق الانم اخر کارشناسیه 

ولی پول توش نیس باید تا تهشو بخونی 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شما شاغلی؟ بازار شغلیش خوبه؟

بله وکیلم 

من کلا از جمله بازار شغلیش خوبه خوشم نمیاد 

توی مشاغل ازاد فردیت خودت خیلی مهمه نه تجربه دیگران 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
حقوق رشته خوبیه وولی برای حقوق باید عربی ات خیلی قوی باشه چون به عنوان یه ووکیل هم نصف اصطلاحات عربی ...

شما حقوقی هستید؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

تا جایی که من حرفه و رشتمه عربی لازم نداره 

با خیال راحت بخون 

کلا برای یه وکیل معمولی داخلی بودن به هیچ زبانی جز فارسی نیاز نداری 

تا جایی که من حرفه و رشتمه عربی لازم نداره  با خیال راحت بخون  کلا برای یه وکیل معمولی د ...

حقوق بین الملل چطوره؟ اخه من زبانم خوبه و اگ بخوام مهاجرت کنم کدوم بیشتر بدردم میخوره؟!

حقوق بین الملل چطوره؟ اخه من زبانم خوبه و اگ بخوام مهاجرت کنم کدوم بیشتر بدردم میخوره؟!

برای مهاجرت بین الملل خوبه 

که باید ارشد بین الملل بخونی 

توی خود ایران بازار کاریش چطوره؟

گفتم که تو مشاغل آزاد به خودت ربط داره 

یکی از استادام که معروفیت کشوری هم داره می گفت وکیل ها متفاوتند یه عده درآمدهای عالی دارند یه عده خوب یه عده متوسط یه عده هم خیلی خیلی ناچیز 

دیگه خودت و تلاشت و علمت تعیین می کنه جز کدوم دسته باشی