2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا از بین اینا از کسی خوشم نمیاد با اینکع خوبن کاش حجت اشرف زادع گذاشتع بودی😂

اسمت از شادمهره اهنگش موقعی ول کرد ژینا رو و رفت با این اهنگ من گریه میکردم😂😂😂

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

فقط روزبه بمانی❤❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اسمت از شادمهره اهنگش موقعی ول کرد ژینا رو و رفت با این اهنگ من گریه میکردم😂😂😂

من ب دنیا اومدم بعد خوند 😂😂😂وای خدا 

من چقد از این اهنگ متنفرم😫

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من ب دنیا اومدم بعد خوند 😂😂😂وای خدا  من چقد از این اهنگ متنفرم😫

😂😂نه من عاشقش بودم یکی میگف باید تورو پیدا کنم و.... یکیم ژینا گل من الان ژینا ازدواج کرده قدیم خیلی خوشگل یود الان نه 

موقعی میخوند و خداحافظی کرد که بره خارج ایران اون کلیپم دیدم گریه کردم بحال ژینا😂😂😂😂

متولد۷۱ هستم تقریبا اینو داد بیرون ۱۳ سالم گمونم بود 

میگفت به عشقت اسیرم بی تو من میمیرم 😞

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
😂😂نه من عاشقش بودم یکی میگف باید تورو پیدا کنم و.... یکیم ژینا گل من الان ژینا ازدواج کرده قدیم خی ...

ار من متولد78😂ولی ازبس تو بچگی اینو برام خوندن بدم اومد😂در کل شادمهر خیلی خوبع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ار من متولد78😂ولی ازبس تو بچگی اینو برام خوندن بدم اومد😂در کل شادمهر خیلی خوبع

😂😂😂😂

من از خودشم خوشم نمیاد ژینا طفلیو ول کرد رفت😂😂

😂😂😂😂 من از خودشم خوشم نمیاد ژینا طفلیو ول کرد رفت😂😂

😂😂😂😂ولش کن کینع ب دل نگیر من اینجام🤣

😂😂😂😂ولش کن کینع ب دل نگیر من اینجام🤣

😂😂😂😂😂😂😘😘💝

فک کنم به زمان من نمیخوره😂 کوچیکترم نشنیدم این آهنگشو ولی شادمهرو خیلی دوس دارم

نشنیدی بهترع🤣🤣🤣