2777
2789
عنوان

سریه حرف بیخود

272 بازدید | 9 پست

ازجمعه شب باهمسرم قهریم دوتامونم حرفامون اشنباه وبیخودوالکی بودولی نمیدونم چرااین شوهرم اینقدکشش میده منم منتظرم اون بیادجلواین سری سخت شده برام غرورموبشکنم چیکارکنم بنظرتون؟؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

میگذرد غمی نیست 😂عیبی نداره گلم تو پیش قدم شو بهش بگو ک سریه چیز الکی چرا باید ما قهر بمونیم ببین چی میگ بهت

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منو همسرم سر بحث ها زود اشتی میکنیم.نمیذاریم کش دار بشه.هیچوقت نگفتیم تقصیرتوبود تقصیر من بود.فراموشش کردیم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
ول کن تو رو خدا.  برو آشتی کن رفتار هر روز تو داشته باش . اونم کم کم میاد جلو

اخه شوهرم صب میره سرکارشب ساعت ۱۰ ایناتاشامشومیخوره ازلج من میخوابه

منو همسرم سر بحث ها زود اشتی میکنیم.نمیذاریم کش دار بشه.هیچوقت نگفتیم تقصیرتوبود تقصیر من بود.فراموش ...

شوهرمن همیشه طلبکاره توهرموردی میگه تقصیرتوعه

شوهرمن همیشه طلبکاره توهرموردی میگه تقصیرتوعه

یبار خیلی جدی و تند بگو شاید به خودش اومد.

بیادبانه نه ها.اصلا

جدی و تند و مقتدر و با ادب.فک کنم جواب بده

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

به نظر من که موضوع آنقدرها هم ساده نیست، درسته کش دادن خوب نیست، گذشت کردن خوبه و ... همه درست

اما زندگی با مردها سیاست میخواد همیشه پا پیش گذاشتن اونم به هر دلیلی درست نیست چون مردها رو متوقع میکنه و بعد از اون راحت قهر میکنن چون میدونن یه منت کش همیشه هست. من خودم گاهی راحت می رم جلو و خودم حرف میزنم اما تو بعضی از شرایط اصلا کوتاه نمیام. بستگی داره..‌.

به نظر من که موضوع آنقدرها هم ساده نیست، درسته کش دادن خوب نیست، گذشت کردن خوبه و ... همه درست اما ...

منم همیشه منت نکشیدم هرکدوم مقصرباشیم اون میادجلوولی الان هردومون موندیم میبینم که شباکلی طول میکشه خوابش ببره مثل خودم ولی هیچکدوم به رومون نمیاریم منم الان حاملم بیشتربهش نیازدارم ببخشیدطولانی شد

منم همیشه منت نکشیدم هرکدوم مقصرباشیم اون میادجلوولی الان هردومون موندیم میبینم که شباکلی طول میکشه ...

آخی عزیزم

پس حتما بهش بگو که زن حامله تغییرات هورمون داره و دست خودش نیست باید خیلی بیشتر از قبل هواتو داشته باشه