2821
2789
عنوان

327 بازدید | 28 پست

سلام دوستان..کسانی که باردارن لطفا روش ابن سینا رو امتحان کنن نتیجشو بگن:

نخ و سوزن رو با فاصله از مچ دست چپتون بگیرید..اولش میچرخه که حساب نیست..بعدش اگه افقی در امتداد مچتون رفت(_)یعنی این بچه اول دختره بعدش دوباره دایره میزنه که اگه بتونید دقیق بشماریدشون فاصله بین بچه هاست..حرکت بعدیش اگه عمودی یعنی به طرف ارنج و مچ(ا)بود بچه دوم پسره همینجور تا اخر..هرجا هم ایست کرد تعداد بچه هاتون همینه..توی ۹۹ درصد مواقع درست در اومده..من واسه خیلیا انجام دادم..حتی واسه همسرتونم بگیرید مشترکه..لطفا امتحان کنید نتیجرو بگید..این روش واسه همه ست..نه فقط باردارا

ممنونم🤗🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نخ وسوزن رو گرفتم دختر نشون داد..هفته بعدش رفتم سونو گفت نی نیت دخمله😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

مال من اشتباه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
من نخ وسوزن رو گرفتم دختر نشون داد..هفته بعدش رفتم سونو گفت نی نیت دخمله😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

واسه منم درست بود..حتی مامانم ۶ تا بچه هاش..خدا نگه داره نی نی تو😘😘

واسه منم درست بود..حتی مامانم ۶ تا بچه هاش..خدا نگه داره نی نی تو😘😘

فداتشم انشالله نی نی توام سالم بیاد بغلت😘😍برامامان منم درست بود

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
من مامانم خواهرام و همهههه

با عکس نشون بده اینطور نمیفهمیم 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

من این روش رو اول بارداریم انجام دادم

گفت پسره

سونو ان تی گفت دختره ، منم به روشش کلی بد و بیراه گفتم 🤭

سونو آنومالی گفت پسره

موندم چطور  از دل ابن سینا  در بیارم 😅

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
من برا همه با تسبیح گرفتم و کاملا درست بود حتی دو قلو ها رو هم نشون داد

چجوری؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐