2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

164 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خواهش میکنم جواب بدید من الان ۶ روزه پریودیم تاخیر داره دل درد و کمردرد شدیدی دارم دست و پام داغ میکنه شبا ،ران پام تیر میکشه و یکم سینه درد دارم ولی بی بی چکم منفیه ممکنه باردار نباشم الان آزمایش برم نشون میده؟؟

من بار اول که اقدام کرده بودم نزدیک ۲هفته پریودم عقب افتاد و چندتا بی بی چک منفی و علائم بارداری مثل درد سینه و زیرشکم و ... داشتم اما پریود شدم.

ولی ماه بعدش باردار شدم.

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاحالانشده اینجوری بشی؟؟نزدیک پریودت اینا؟

من درد قاعدگی دارم هر ماه 

ولی این ماه که اقدام کردم الان که نزدیک یک هفته میشه عقب انداختم درد کمرم که به پاهام میزنه خیلی زیاده

آزمایش مطمئن تره تو اقدام عقب افتادن طبیعیه

منم این ماه گرفتار بی بی چک هستم دوبار مثبت شد بعدش منفی 

دو روزه عقب انداختم 

دردهای پری شدید تر شده البته و علامت های بارداری هم زیاده

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
شما آزمایش ندادید هنوز؟؟؟

نه امروز بشدت ترشح و درد دارم شاید پری بیاد صبر میکنم

اگر شما ازمایش رفتی خبرم کن 😍😍🤲

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
نه امروز بشدت ترشح و درد دارم شاید پری بیاد صبر میکنم اگر شما ازمایش رفتی خبرم کن 😍😍🤲

من فردا میرم آزمایش خداکنه جوابش درست باشه چون پریودمم نامظم هست ی وقت باردار باشم و آزمایشم نشون نده

من فردا میرم آزمایش خداکنه جوابش درست باشه چون پریودمم نامظم هست ی وقت باردار باشم و آزمایشم نشون ند ...

ان شاالله عزیزم مامان شدی

اگر پریودت منظمه همیشه این نا منظمی ها تو دوران اقدام می‌تونه نشون‌دهنده‌ی آماده شدن رحم برای بارداری باشه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷