2777
2789
عنوان

حرصم میگیره ...

147 بازدید | 15 پست

چرا بعضی خانما انقدر به حضور آقایون گیر میدن ؟ من از فرق گذاشتن متنفرم حالا شاید اسم صفحه نینی سایت باشه ولی نگفته که حتما فقط خانما حق دارن وارد سایت بشن. تو انتخاب تاپیک هم کلی مورد اشتغال زایی محیط زندگی ورزش و.... هست که مربوط ب خانوما و آقایون هستش واقعا دیگه انقدر سطحی نباشید لطفا

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من رفتار خانوما باعث این اتفاق میشه

البته همه،ی تعداد انگشت شمار که اصلا رفتارشون برازنده ی خانم نیست

ی تعدادی از خانما خیلی زیاد با آقایون احساس راحتی و صمیمیت میکنن که اصلا جالب نیست

الان میریزن سرت😁🎈

من نمی تونم حرف حق رو نزنم حالا شاید چندتا آقای بی ادب بیان برا فوضولی تو بعضی تاپیک ها ک بهشون مربوط  نمیشه .ک دیگه مشکل خودشونه ولی بعضیا واقعا مثل خودمون هستن میان استفاده مفید کنن

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بله واقعا درسته حرفتون و اینکه اگر اینجا سایت زنونه بود موقع عضویت حق انتخاب جنسیت نداشتیم

فقط خانوما یه لطف کنن عنوان تاپیکو ننویسن تورو خداااااا تورو جون مادر بیااااااااا تا همه زن و مرد و دختر و پسرنریزن اونجا

اونموقع هرکسی میفهمه کدوم تاپیکو باید بره و کدومو نره

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
حالا اگه یه مرد تاپیک بزنه همه میان پست میزارن

دقیقا  مث ندید بدیدا

موافقم

به جای اینکه آزادی بیان رو درباره بحث های سیاسی و دینی و مذهبی بگیرن

بیان بحثای جنسیتی رو ممنوع کنند که استارتر زن و مرد رو جدا در نظر میگیره و به یک جنس توهین میکنه

(حتی اون تاپیک هایی که طرف میگه خانواده شوهرم پسر بیشتر دوست دارن و از اینجور صحبتا)

چرا انقدر بین خانم و آقا فرق میزارین

همه مون انسان هستیم

در درونم های و هو میکرد 🍃                                                 آن من دیوانه ی عاصی.                                               مشت ها بر دیوار می کوفت                                           روزنی را جست و جو میکرد...🌙       
به نظر من رفتار خانوما باعث این اتفاق میشه البته همه،ی تعداد انگشت شمار که اصلا رفتارشون برازنده ی ...

آره واقعا

بله واقعا درسته حرفتون و اینکه اگر اینجا سایت زنونه بود موقع عضویت حق انتخاب جنسیت نداشتیم فقط خانو ...

واقعا یه تاپیکایی میزنن عجیب غریب خب تو که انقدر مسئله ت حاده ک میای اینجا التماس می کنی جون مااااااادرتون بیاید .چرا نمیری به اون قضیه رسیدگی کنی و از کسی که تخصصش اون مساله باشه بپرسی 

موافقم به جای اینکه آزادی بیان رو درباره بحث های سیاسی و دینی و مذهبی بگیرن بیان بحثای جنسیتی رو م ...

فرق گذاشتن خیییییلی چیز بدیه بدترین ظلم در حق یک انسانه امیدوارم بعضیا انقدر سرسری نگیرنش