2777
2789
عنوان

خودتون نقد کنید

88 بازدید | 17 پست

من خودم خیلی بقیه رو مسخره میکردم ولی میخوام ترکش کنم چون خیلی کار بدیه، خیلی بی نظمم اما خیلی خوش اخلاق مهربون و خوش قلبم

نقد هر دو ویژگی مثبت و منفی میشه 

چه جوري ممكنه آدمي خوش قلب باشه ولي ديگران رو مسخره كنه؟!🤔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندود ۲ساله سعی کردم کارای بدمو ترک کنم و فک کنم دارم موفق میشم چون الان ویژگی بدمو یادم نمیاد...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
چه جوري ممكنه آدمي خوش قلب باشه ولي ديگران رو مسخره كنه؟!🤔

آره نه برای اینکه خیلی خیلی خوش خنده ام بعد گاهی موضوع برای خندیدن پیدا نمی کردم به بقیه میخندیدم ولی خیلی کار زشتیه الان نادمم اصلا خدا میگه وای بر مسخره کننده بیهوده گوی من هم مسخره میکردم هم حرف بیهوده و چرت و پرت زیاد میگفتم

من ادم مهربونیم 

ولی بچه همسایمون ،روزی چند بار میاد خونمون ،و دو ،سه دقیقه میشینه و‌میره و پسرم از رفتنش ناراحت میشه و گریه میکنه .دیگه کم اوردم ،بهش میگم برو و دیگه نیا 

بچه همسایمون فقط ۳/۵سالشه 

واقعا نمیتونم خودم رو کنترل کنم ،دارم به ی حسی مث تنفر میرسم بهش.خیلی عذاب وجدان دارم 

چیکار کنم؟

من ادم مهربونیم  ولی بچه همسایمون ،روزی چند بار میاد خونمون ،و دو ،سه دقیقه میشینه و‌میره و پس ...

آخی 😍 گناه داره بزار بیاد البته خب مسئولیت هم داره 😬 خدای نکرده طوریش شه بعدا پدر مادرش ولت نمیکنن

آخی 😍 گناه داره بزار بیاد البته خب مسئولیت هم داره 😬 خدای نکرده طوریش شه بعدا پدر مادرش ولت نمیکنن

نههه گناه نداره 

من گناه دارم که بعد رفتنش به زور پسرم رو اروم میکنم و تا اروم شده دوباره اون میاد و همین آش و همین کاسه 

یه بار پسرم خورد زمین واااای اگه ببینی چه بپر بپری میکرد ،بالا پایین میپرید و میگفت خورد زمین خورد زمین😡😡😡یه بارم تو حیاط از پشت سر پسرم رو هل داد،من و برادر شوهرم دیدیم ،برادرشوهرم از پسرم پرسید فلانی هلت داد؟گفت نه خودم خوردم زمین ،برادرشوهرمم  گفت بعد از علی،مرد خودتی😂😍پسرم فقط ۲سال و ۳ماهشه

یه شبم یه لحظه من غافل شدم ،این بچه بلند شده بره خونشون ،پسرم دنبالش رفته ،از پله پرت شد پایین .خدا بهش رحم کرد 

متاسفانه مادرش باید کنترل کنه رفت و‌امد بچه شو که انگار نه انگار