2777
2789
عنوان

عجایب نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار یکی تاپیک زده بود درباره دعواهایی که تو نی نی سایت کردین 

بعد یکی گفت یه بار یکی داشت درد و دل میکرد درباره نامزد یا شوهرش(یادم نی) بعد منم گفتم چقدر شوهرت یا نامزدت گداگشنست بهش برخورد باهام دعوا کرد 

خب آخه به نظر من گداگشنه بود😐😐😐😐😐

واقعا شاخ در آوردم از پروییش

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

من چند روز پیش یه عکس دیدم تو یه کانال از همینجا گرفته بودن مسخره کرده بودن یه کاربری نوشته بود:  شوهرم الویه دوس دارم منم الویه زدم تو ... شوهرم اومده با نون خورده اسم کاربریشم اقدس بود  😑

نصف بیشتر زن های ایرانی اینجورین ، مثلا مرده افتاده رو زنه ‌داره زنش رو سیاه و کبود میکنه بعد ی ...

مخصوصازن های قدیمی پیرزن هاچقدشوهردوست ومردددددوستن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
اونی که غذای تعارفی داده بود به مهمون، روز بعد آقاهه قابلمه رو با یه شورت براش پس آورده بودن

چه حرکت ظریفی  

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
دقیقا یکی از موراد عجیبی که من زیاد دیدم اینه مثلا خانومه تاپیک میذارهمن شوهرم ابراز علاقه نمیکنه ب ...

یا اونایی که میگن شوهرم سرده 

یکی میاد کامنت میذاره خوش به حالت منکه شوهرم از بس گرمه دیوونم کرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یا اونایی که میگن شوهرم سرده  یکی میاد کامنت میذاره خوش به حالت منکه شوهرم از بس گرمه دیوونم ک ...

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
من چند روز پیش یه عکس دیدم تو یه کانال از همینجا گرفته بودن مسخره کرده بودن یه کاربری نوشته بود: &nb ...

اینومنم خوندم😂😂😂😂

آنقدر دلبسته ام بردکمه ی پیراهنش...فکرآغوشش لباسم رامعطر میکند...
من چند روز پیش یه عکس دیدم تو یه کانال از همینجا گرفته بودن مسخره کرده بودن یه کاربری نوشته بود: &nb ...

😵

ممکن است شاهزاده ام را پیدا کنم اما پدرم همیشه پادشاه من خواهد ماند!  
نکنه اونی که گفته بود باید برای بابام کاپشن بخری رو میگی؟! 😑

نمیدونم نمیشناختمش

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
مخصوصازن های قدیمی پیرزن هاچقدشوهردوست ومردددددوستن

آره کلا شرقی ها خیلی شوهر دوستن ، خدا یکی شوهر یکی یه همچین چیزی ! 

بچه بودم یه همسایه داشتیم میگفت شوهر آدم یه تیکه چوب خشک هم باشه ولی باشه سایه اس رو سرم ، منظورش این بود حتی مریض هم بشه فلج بشه یا هر چی سایه اس بالا سرش باشه ، بعد همون زن ها یه مشکل و بیماری کوچیک داشته باشن شوهراشون میرن سراغ زن دوم و زن صیغه وای چقدر چندشم میشه ازشون از همون بچگی بدم میومد 😣😣😅😅😅 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400