2777
2789
عنوان

عجایب نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 78 پست
امروز یه خانومی تاپیک زد ک شوهرم خیلی مهربونه خرجم میکنه ولی از یکی از زنای فامیل خوشش میاد و اون و ...

وااااا خود درگیری داشته  

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
اونم ازنوع چرخشیش    

آره😂😂😂

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار یکی میگفت تنها زندگی میکنه و همسایه شون روی ویلچر میشینه و اونم تنهاست بعد نصف شب ها سرو صدای مشکوک از اتاقش میومد واحدشون توی یه طبقه هم بود 😉 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یه دختری ک از دوست پسرهای متعددش در مجردی تعریف میکرد و بعد از ازدواجم ب یکیشون فک میکرد باز

اما ادعای پاکی داشت و میگفت فکر بد راجبم نکنید-_-

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗
نارگيل؟

آره یکی از یه میمون عکس میذاشت و چیزای تخیلی میگفت.اسم میمونش نارگیل بود

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
آره یکی از یه میمون عکس میذاشت و چیزای تخیلی میگفت.اسم میمونش نارگیل بود

😂يادم اومد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
امروز یه خانومی تاپیک زد ک شوهرم خیلی مهربونه خرجم میکنه ولی از یکی از زنای فامیل خوشش میاد و اون و ...

نصف بیشتر زن های ایرانی اینجورین ، مثلا مرده افتاده رو زنه ‌داره زنش رو سیاه و کبود میکنه بعد یکی میاد مرده رو بگیره زنه جیغ میزنه وای نه شوهرمو چرا میزنین یعنی لیاقتشون همینه حس میکنن شوهرشون خدای روی زمین شون هستش 😏😏 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
نصف بیشتر زن های ایرانی اینجورین ، مثلا مرده افتاده رو زنه ‌داره زنش رو سیاه و کبود میکنه بعد ی ...

گل گفتی 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

از احمقانه هاش 

یه احمق صبح تاپیک زد که منو خیلی نصیحت میکنن که نگران نباش درست میشه 

منم گفتم این بیشتر دلداریه تا نصیحت شاید معنی درست نصیحتو نمیدونی میگه شتر به من به عنوان نصیحت میگن!بعد تو تاپیک‌دیگش ادعای با فرهنگی و با ادبی کرده بود که اگه بهش توهین بشه رد میشه واقعا که شتر بود 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات