2777
2789
عنوان

کجاست؟💛🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان گودبای ینی برم؟😂

باورت میشع گفتم الان ب این فکر میکنع😂🤘🏻نع اینم بعد پرتایی کع میگم میگم تیکع هامع😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

باورت میشع گفتم الان ب این فکر میکنع😂🤘🏻نع اینم بعد پرتایی کع میگم میگم تیکع هامع😂

از این به بعد ی جوری عاقل میشم ک از این فکرا نکنی😂اها اوکی نایس😂🤘🏻

یسوال مگه این حس ششم واقعیه ک اینجوری سر و دست میشکونن😕

💛
از این به بعد ی جوری عاقل میشم ک از این فکرا نکنی😂اها اوکی نایس😂🤘🏻 یسوال مگه این حس ششم واقعیه ...

خوبع خوشم میاد مث ادم معقولا رفتار کنی😄نمیدونم حسا همیشع درست نمیگن ولی من پدرم هر حرفی میزنع میش🤘🏻😎

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سعی خودمو میکنم ولی نمیشه🤦🏻‍♀️چ جالب 

چرا نمیش؟ار ب تنها کسی کع اعتقاد دارم پدرمع

ت از ی ادمی که همه حرفاشو با خودش میزنه جواب خودشو میده چ توقعی داری که عاقل رفتار کنه😐

منم با خودم حرف میزنم بیشتر با خودم حرف میزنم برعکس

چون حوصلع حرف زدن با هر کسیو ندارم

ن بابا خوبه چیه من وقتی تنها میشم تو خونه راه میرم با دست با خودم حرف میزنم اخرشم ی باشه سوالی میگم ...

😂😂😂وای منمممم🤣🤘🏻خوبع بهاری

اخیش فک میکردم فقط خودم دیوونم😂🤘🏻

نع بابا منم هسم😄کلا اخلاقای ب خصوص دارم🤘🏻😎