2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به حق امام زمان به زودي مامان ميشي توام گلم 

ممنونم عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت😍😍😍

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچهها من امروز تست دادم مثبت بود انشالله قسمت همتون

مباارکه ،به سلامتی😍

منم ۶ ماه اقدام بودم اما متاسفانه امروز پریود شدم😭

واسه چشم انتظارا دعا کن

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

مباارکه ،به سلامتی😍 منم ۶ ماه اقدام بودم اما متاسفانه امروز پریود شدم😭 واسه چشم انتظارا دعا کن

فداتشم انشالله قسمت خودت.گرمي زياد بخور ماساژ رحمم بده تو نت سرچ كن توضيح داده ورزشم بكن حتما 

مبارکتون باشه به به چه روند امیدوار کننده ای عزیزم😍😍😍😍

میشه برای منم دعا کنین مثبت بشه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.