2777
2789

داداشم داره عالیه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عالیه 

زن داییم داره

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴 
منظورت آ 50 هس؟ 51 نداریم

تازه اومده 

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴 
ببخشید یه سوال دادشتون از گوشی راضی هنگ نمیکنه باتریش چطوری لطفا جواب بدین

اره راضیه

نه کلا گوشیای سامسونگ باطریاشون داغ میشه😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره راضیه نه کلا گوشیای سامسونگ باطریاشون داغ میشه😕

اها من الان نظرات خوندم جاهای مختلف اصلا قلبم درد گرفت 😖درمورد این گوشیدیدم شما دارین گفتم ببینم چه قدر راضی هستین ازش داداشتون چند وقت داره