2777
2789
عنوان

مامانم🙄

163 بازدید | 11 پست

یاد کتکاش افتادم،لامصب یجوری میزد که بچه های فلسطین واسه ام گریه میکردن،مگه چیکار کرده بودم،قدیمیا چرا اینطوری بودن؟

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

من یادم نمیاد حتی یه بار از مامان بابام کتک خورده باشم

ولی خودم گاهی دخترمو میزنم الهی بشکنه دستم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من یادم نمیاد حتی یه بار از مامان بابام کتک خورده باشم ولی خودم گاهی دخترمو میزنم الهی بشکنه دستم

نکن اینکارو،آدم عقده ای میشه

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیشب دخترم تا اذان صبح بیدار بود و یکسره شیر میخورد و گریه میکرد دیگه ۵ صبح بود ظرفیتم پر شد اعصابم دیگه کشش نداشت نیشگونش گرفتم بدجور

امروز بردمش حموم دیدم جاش زخم شده جیگرم کباب شد از بعدازظهر تاحالا بغض داره خفم میکنه انشالله دستم بشکنه 

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
منم دیشب دخترم تا اذان صبح بیدار بود و یکسره شیر میخورد و گریه میکرد دیگه ۵ صبح بود ظرفیتم پر شد اعص ...

چن ماهشه؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
شما بچه تونو کی از شیر گرفتید؟ چند روز طول میکشه که کامل گرفته بشه؟

من یه هفته شبها چسب میزدم و میگفتم می می اوخ شده و شبها ندادم بعد روز رو شروع کردم 

شبها تشنش میشه اب بده بهش منم بیست و دو ماهه بود از شیر گرفتمش

من یه هفته شبها چسب میزدم و میگفتم می می اوخ شده و شبها ندادم بعد روز رو شروع کردم  شبها تشنش ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

منم قصدم اینه ۲۱ ماهگی بگیرم انشالله که راحت بشه گرفت

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....