2777
2789
عنوان

کیا بچشون پسره؟

975 بازدید | 49 پست

رژیم خاصی گرفتین؟

چیا خوردین

کیاا دوقلو دارن چیشد دوقلو شدن؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوقلو‌میخوام.....هیچ سابقه خانوادگیم ندارم😐

من سابقه اش رو دارم

مادر پدرم هم دوقلو اوره مادر مامانمم هم دوقلو 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
من دوقلو نمیخام۰😪

من میخوام

عزیزم

من دوقلو پسر ۷ماهه دارم 

من که همه چی میخوردم 

خواست خدا بود 

جنسیت هم ربط ب اسپرم همسرت داره اگه قوی باشه پسر میشه اگه ضعیف باشه دختر 

والا میگن لبنیات نخورین اگه پسر میخواین 

درجریان رژیم غذایی نیستم 

روز تخمک گذاری اگه رابطه انجام بدید پسر مسیشه

...
واسه پسر گرمیجات بخور،لبنیات و حذف کن نیم ساعت قبل اقدام به همسرت قهوه ی غلیظ بده و از همه مهمتر قبل ...

قهوه ؟ اهوم باشه گرمیجات

دیگه چیا بخورم

منم دوقلو‌میخوام.....هیچ سابقه خانوادگیم ندارم😐

برو دکتر قرص میده ،بعد موقع تخمک گذاری اول میفرستد سونو اگر تو سونو دوتا تخمک خوب داشتی بهت میکه اقدام کن،دوست من همبنجوری دو قلو باردار شد 

من پس دارم ولی دوقلو نیس

اخی عزیزم خدا برات نگهش داره

چی خوردی پسر شد