2777
2789
عنوان

اهل کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 25 پست
چجوری ادیت کردی 

سه نقطه رو بزن بقل پستت ی آپشن داره ویرایش 

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم 

خیلی ب خانوادش بها میده 

هنش ب فکرشونه حتی بابت مالی تامینشون میکنه 

چون مادرش زبونن بهش میگ ک هنا ی اموال ما در اختیار تو پسرم هرکار تو بگی همونه در صورتی ک حرف خودشه 

شوهرمم رامشون میشه مشاوره رفتم گف قدرت طلبه همسرت...

سخت با ابنجور  ادم زندگی کردن

خدایا شکرت 
خیلی ب خانوادش بها میده  هنش ب فکرشونه حتی بابت مالی تامینشون میکنه  چون مادرش زبونن بهش ...

اول یه چیز بهت بگم اغلب مردا برای حرفای خانوادشون یه ارزش ویژه ای قائلن و فقط شوهر تو نیست ...

دوم اینکه هیچ وقت سعی نکن خانوادشو از چشمش بندازی و بگی دارن دروغ میگن و نقش بازی میکنن هندونه زیر بغلت میدن بفهم که هیچ وقت نمیفهمه 

در عوض خودت بهش این حس قدرتو بده خودت ازش تعریف و تمجید کن  برای پیشرف کردن بهش انگیزه بده همیشه بگو آدم باید از گذشته عبرت بگیره پسرایی که پول خودشونو خرج خانواده کردن همیشه عقب موندن و هیچ وقت پیشرفت نکردن و کسی قدرشونو ندونست 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اول یه چیز بهت بگم اغلب مردا برای حرفای خانوادشون یه ارزش ویژه ای قائلن و فقط شوهر تو نیست ... دوم ...

میدونی مانلی جان این ی اخلاقی داره که خیلی دهن بینه 

یعنی اگ من تمجیدش کنم خوبه تا وقتی پیشمه تا میره خانه مادرش همه چی یادش میره .باز حرفای مادرش یادشه تا میاد خونه ی بحثی رو داریم .چون پرش میکنن .. کلا دهن بینه اینو چیکار کنم ؟

خدایا شکرت 
میدونی مانلی جان این ی اخلاقی داره که خیلی دهن بینه  یعنی اگ من تمجیدش کنم خوبه تا وقتی پیشمه ...

ببین اصلا بین اون و مادرش  و خانوادش واینسا که بگه ببین میخواد منو با مادرم دشمن کنه بینمون جدایی بندازه....

اگه از نظر مالی به اونا کمک میکنه نگو به مامانت پول نده مستقیم مثلا بگو عزیزم ما باید به فکر آینده باشیم پس انداز داشته باشیم اگه میخوای خودتو بیمه عمرکن یا اگه بچه دارین بچه هارو .....

بگو من باید شیک بگردم باعث سربلندی تو بشم هرکی منو دید بگه زنه فلانی همیشه شیک پوشه یا بیا تو بورس سرمایه گذاری کنیم یا پولامونوپس انداز کنیم  تو الان جوونی میتونی خوب کار کنی  

خلاصه فقط راجع به خودتون بگو اصلا اسم دادن و ندادن به اونارو نیار براش هدف بزار که بخوا پولشو جمع کنه و قدرشو بدونه 

ببین اصلا بین اون و مادرش  و خانوادش واینسا که بگه ببین میخواد منو با مادرم دشمن کنه بینمون جدا ...

بورس خدبه پول رو گذاشت تا بهش پیشنهاد بدم ؟ممنون عزیرگ ک وقتتو گذاشتی .برام اینارم میگم ممنون عزیزم

خدایا شکرت 
بورس خدبه پول رو گذاشت تا بهش پیشنهاد بدم ؟ممنون عزیرگ ک وقتتو گذاشتی .برام اینارم میگم ممنون عزیزم

آره الان که زیاد شده و همه دارن سرمایه هاشون میبرن تو بورس البته حتما باید یه کار بلد اولش کمکش کنه و یادش بده منم تازه میخوام اگه خدا بخوا برم ...

ان شالله که آرامش به زندگیتون برگرده توکل کن به خدا صبور باش طاقت بیار همه چیزز درست میشه یا تو عادت میکنی یا اون دست از کاراش برمیداره به خدا همه ی زندگیا کم و زیاد مشکلو درد سر داره هر کی  به نوعی ....تا میتونی بهش کم گیر بده محبت کن لبخند بزن تا میتونی خونه رو پر از عشق و آرامش کن بزار تو خونه راحت باشه نه محل غر شنیدن و دعوا و نصیحت و اعصاب خوردی ان شالله خدا کمکتون کنه .التماس دعا