2777
2789
بدون ک عشقه اگه هنوزم بهش فک میکنی و هی دوس داری بهش ببشتر فک کنی و تو فکرت ساعتها باهاش باشی و شاد ...

من میگم دوستیه با اینکه هیچ جای دنیا این مدلی مراقبت و توجه احترام به دوست ندیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام درخواستاتو قبول میکنه همیشه؟

همیشه... البته منم براش احترام قائلم.. اگه بگه این خوب نیست نپوش نمیپوشم..احترام بهم گذاشتن توعشق خیلی چیزه مهمی..چون نباید..حرمت‌ها ازبین بره.. توهم اگه میدونی آدمی هست که میشه باهاش حرف بزنی..بروبهش بگو که دوستش داری 

عزیزم 😻😻😻😻من تا اینجاش پیش نرفتم دیدم اینقد ک شب و روز به فکرشم دارم دیوونه میشم ولش کردم 😿

اهاااا

باز خوبه طاقت اوردی ولش کردی

من ولش میکنم میرم خودش باز میاد  

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  
میبینین یک مادر چجوری با بچش ارومه چجوری مراقبشه چجوری با شادیش شاده با غمش غمگین حاضره خار تو چشم خ ...

با این ک عاشق نشدی ولی حرفات قشنگه دوسشون دارم  

اهاااا باز خوبه طاقت اوردی ولش کردی من ولش میکنم میرم خودش باز میاد    

نمیدونم بچه بودم زودتر عاشق میشدم الانم یه بهتر از اون ودیدم از حرفای اولش فهمیدم خودشه اما خب نمیدونم این دفعه بیشتر از 12 سالم بود دلو زدم به دریا حسرت نمونه دلم 

عاشق شدم الان10ساله باهمیمم..چشم بد..دور..🙏🙏🙏.2.3ماه اول تامیبینیش قلبت تندتندمیزنه.. ولی بعدش که ...

عزیزززززززم بمونید برا هم خوشبخت باشین  

میدونی عشق خیلی قشنگه یه انرژی غیرقابل کنترل داری، دیوانه وار دوسش داری و احساس میکنی میخوای کل زندگ ...

رسما کور و کر میشی  

من یه زمان از عاشقی نویسنده شدم و شاعر، مقام آوردم ودیدم دارم دیوونه میشم عشقمو ول کردم 

اونم دوست داشت یا یک طرفه بود؟

عشق ترس نداره

فقط ادم میترسه راهو ی طرفه بره