2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینین یک مادر چجوری با بچش ارومه چجوری مراقبشه چجوری با شادیش شاده با غمش غمگین حاضره خار تو چشم خودش بره تو چشم بچش نه.... اینا عشقا عشقای اساطیری لیلی و مجنون شیرین و فرهاد ..... کلا عاشق و معشوق غم خیلی شیرینی دارن...مخاطب داری واسه همه اهنگا شعرا مثل یک نسیم خنک بهاری از ذهنت عبور میکنه زندت میکنه ثابت میکنه هنوز زنده ای

اما اما اما من خودم ک دارم اینا و میگم هیچ عشقی هیچ وقت نداشتم

عشق واقعی فقط و فقط باعث سرزندگی و نشاط میشه  اونایی که میبینی واسه طرف گریه میکنن و خودکشی می ...

اره اینو قبول دارم  چس نالس فقط

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  
عاشق میشی چجوری میشی؟ چ حسایی داری؟    

عاشق شدم الان10ساله باهمیمم..چشم بد..دور..🙏🙏🙏.2.3ماه اول تامیبینیش قلبت تندتندمیزنه.. ولی بعدش که قشنگ جاشدتوقلبت.. میشه تموم زندگیت.. مثل من الان بدون هم نمیتونیم نفس بکشیم.. برای هم میمیریم..

عشششق اگر واقعی باشه اصلا خطرناک نیست بلکه یه گوشه قلبت انگار واسه همیشه روشنه خیلی احساس خوبی همیشه ...

اگ واقعی باشه و دوطرفه

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

میدونی عشق خیلی قشنگه یه انرژی غیرقابل کنترل داری، دیوانه وار دوسش داری و احساس میکنی میخوای کل زندگیتو کنارش باشی اینقد ک آرامش بخش و لذت بخشه و انگار زمان وجود نداره، میتونی خودت باشی و هیچ مانعی برای هیچ چیزی نمیبینی، میتونی از یه قلعه خودتو پرت کنی پایین برای داشتنش، بدون فکر و تصمیم میتونی هرکاری انجام بدی و میدی چون عاشقی و دیوونه شدی تقریبا و هرکسی هم بگه نه اونقد ک افکار قشنگ داری حرفشو قبول نمیکنی. میتونی هرکار اشتباهی رو در ازای بودن و داشتن اون فرد انجام بدی و تازه متاسفانه هرچقدر اون آدم از نظر دیگرون عیب و نقص داشته باشه تو به هیچ عنوان نمیتونی حتی ببینی اونارو چه برسه بخوای تجدید نظر کنی