2777
2789
چجوریه؟ میترسم عاشق شده باشم    

ببینیش قلبت تند تند میزنه.یه حس عجیب داری.زود دلت تنگ میشه.دلت میخواد همش باشه کنارت.اگر اونم دوستت داشته باشه کنارش ارومی

و بودش عالیه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم حتما سر میزنم بهت    

😄😄😄😄❤

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
من تجربه کردم الان10ساله..عالیه ازهرنظر.. عشق چیزه خوبیه.. به شرط که واقعا پاش وایسی

عاشق میشی چجوری میشی؟

چ حسایی داری؟  

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  
نمیدونم بخدا خودمم ی حسی دارم  هیچ وقت پیش خودمم اعتراف نمیکنم یکیو دوس دارم ولی الن ی جوریم

اعترافم نکن

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
نمیدونم بخدا خودمم ی حسی دارم  هیچ وقت پیش خودمم اعتراف نمیکنم یکیو دوس دارم ولی الن ی جوریم

اوایلش تپش قلبت بالامیره.. ولی بعدش برات عادی میشه.. میشه تموم زندگیم.. هست ونیستت.. ولی بایدخیلی مراقب باشی خدانکنه ی ضربه ی ازعشق نخوری چون درده خیلی بدی.. که باهیچی جبرانش نمیشه بکنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز