2777
2789
عنوان

بارداري

67 بازدید | 10 پست

خانما سلام من يك ماه و خورديمه هنوز سونو قلب نرفتم بعضي وقتا الان دو سه روزه استرس ميگيرم كه بچم هست يا چطوري بايد بفهمم؟!خودم ويار شديد دارم يكمي بهترم ولي من قبل بارداري يكم  زير شكم داشتم الان حس ميكنم يكم ورم كرده اين نشونه هست؟

ویار داری که نشونه بارداری دیگه

اما ورم شکم هنوز زوده ، اون فقط نفخه نه بچه ، که البته اینم نشونه ی بارداریه

چرا سونو نرفتی؟!

ما هم بارداریم ولی حتما باید بریم بخاطر ترس از کرونا که با دستکش و ماسک قابل پیشگیریه سلامت کوچولوتو به خطر ننداز

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند هفته اي؟؟چيزي اصلا حس ميكني ؟؟

۶هفته و۵روزه -حس ک ن زیاد زوده الان ولی همینک ویاردارم وتهوع خودش کلیه خداروصدهزارمرتبه شکرقلبش ب تپش درومده🙊/😻\

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
خدااروشكر عزيزم ويار داري غذا خوب ميخوري؟من كه نه زياد

منم نمیتونم خیلی بخورم اشتهام گاهی کوره -حتمابرو سونوبده چندوقتته؟؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
من هفت هفته و سه روز هفته ديگه نوبت دارم به اميد خدا

الحمدلله پس انشاءالله صداشومیشنوی وسالم بدنیامیاری😻😻