2777
2789

ورزش کنی و کالری اندازه بگیری وزنت کم نمیشه

من الان یک سال و نیمه ورزش حرفه ای میکنم حتی کلی چربی سوزی هم کردم اما چون ماهیچه سازی کردم وزنم زیاد ترم شده!

اما خب اندامم کلی تغییر کرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هدکی تونست بمنم کمک برسونه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
درد میگیره حلقه، برای همین نمیتونم بزنم چه کنیم

خب اولاش درد داره فوقش هفته اول. من وقتی شروع کردم هفته اول بدجور درد داشتم ولی هفته دوم دگیه راه افتادم روزی 45 دیقه میزنم

خب اولاش درد داره فوقش هفته اول. من وقتی شروع کردم هفته اول بدجور درد داشتم ولی هفته دوم دگیه راه اف ...

جدی چه خوب، من دیدم یکی از دوستام شکمش سیاه کرده بود ترسیدم گفتم یا خدا دیگه تا به اینجاها نکشیده بیخیال بشم

جدی چه خوب، من دیدم یکی از دوستام شکمش سیاه کرده بود ترسیدم گفتم یا خدا دیگه تا به اینجاها نکشیده بی ...

نه گلم کبودی یچیزه عادیه حتی سرچ کنیو بری درموردش مطلب بخونی نوشته که کبودی داره ورفع میشه نگران نباش اولش یکم سخته بگزرونی اون مدتو راحت میشی